Heerlijk

Taart zag er mooi uit. Duidelijke foto. En een heerlijke taart.

Letterlijk Top taarten :D

Op het werk al een aantal keer een taart gehad van toptaarten. Nu zelf privé ook een besteld. Levering en bestellen top. Echt een aanrader.

goede levering en de taart zag er heerlijk uit

Alles super geregeld

Taart was makkelijk te bestellen en is netjes op tijd bezorgd

Top-taart-en lekker!

Makkelijk te bestellen, goed verzorgd, goed geregeld!

Supergoed

Wij geven de taarten cadeau aan klanten met wie het traject is afgesloten. Iedereen is altijd blij verrast

Bezorging goed!!

Maar heel veel geld voor kleine gebakjes en weinig keus!

goed geleverd

goed geleverd, helaas zelf niet geproefd :-) bij een klant laten bezorgen en op tijd

Fijne, snelle service!

Het bestellen ging snel en de bezorging was precies op tijd. De taart smaakte heerlijk en was ontzettend vers. Wij hebben ervan genoten!

Heerlijke taart, foto was wel wat klein

De taart zag er prachtig uit en was heerlijk. Wel jammer dat de foto erg klein was. Deze had ik groter verwacht. Daarmee prijs kwaliteit verhouding niet top.

alles naar afspraak verlopen

lekkerrrrrrrrrrrrr

Goed geregeld

Snel en correct verwerkt

Supergoed en goede levering

De taart was mooi op tijd. Ver voor koffietijd. Op het moment van levering was er even niemand thuis en toch werd de taart afgeleverd en op een voor ons zichtbare plek neergezet.

Leuke verrassing en ze vonden de taart mooi en ontzettend lekker. Echt toppie.

Lekker maar valt wel klein uit voor t aantal personen

Lekkere taart. Fijn vroeg gebracht. Wel klein voor t aantal personen

DE JAARIGE VOND HET HEERLIJK EN ZACHT EN LEKKER ZE GAF JULLIE 10 PLUS

Mooie taart, op tijd en op de juiste plaats geleverd!

Site werkt via tablet minder overzichtelijk dus uiteindelijk via laptop besteld (mobiel niet geprobeerd). Taartkeuze en selectie foto plus tekst vraagt enige gewenning. Jammer is dat je geen eindresultaat ziet; je gokt er dus maar op dat je het goed hebt gedaan.

Heerlijk en op tijd

Het bestellen ging erg gemakkelijk. Er was ruimte voor een opmerking een die heb ik gebruikt omdat bij ons de voordeur wat lastiger te vinden is. Dit werd gelezen dus prettig. De taart was overheerlijk, zelfs mijn moeder vind dat en dat wil wat zeggen. Het benaderde heel erg de taart die mij Duitse oma vroeger altijd bakte en die waren geweldig. De taart werd ook netjes in de ochtend voor koffietijd bezorgd. Al met al een succes!

Zie beneden

Uitermate verrast waren de mensen die de taart kregen…

Op tijd bezorgd (in de ochtend) en erg lekker.

Veel te klein

Heb een 40-45 persoons taart besteld, met moeite konden we er 16 stukjes uithalen, schandalig kleine taart. En dat voor €84,-!!!

Altijd zeer tevreden Gebak is heerlijk! Me collega’s waren er super blij mee.

Top top

Ik heb het laten bezorgen, zat zelf met gebroken been thuis. Is zeer goed ontvangen

Super gelukt kennis erg verrast

Ik had taart besteld voor zieke kennis. En die kreeg van warme bakker een heerlijke slagroom slof.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep