Makkelijk vanuit huis te bestellen en op tijd bezorgd.

Heerlijk en mooie slagroom foto taart. Netjes geleverd.

Prima.

Prima geregeld, makkelijk te bestellen en op tijd bezorgd.

Grote van de taart valt tegen

Gezien de prijs is de taart veel te klein

Taart voor 20 personen, erg klein!!

De smaak was erg goed. De grootte ERG klein voor 20 personen. We konden er ongeveer 12 kleine stukjes uithalen. Groet Marcel

In een woord prima.

Na een aantal negatieve ervaringen bij Gefelicitaart ben ik bel met jullie. Mijn vriendin van Hal in Hilversum en ik zijn inmiddels trouwe klanten! Met hartelijke groet, Annemieke van Capelle.

Heerlijke en prachtige taart

Een prachtige en heerlijke taart opgehaald via Toptaarten. Zeker aan te bevelen en een goede en snelle service.

Mooi op tijdbezorgd, en het bestelde product smaakte prima

Goede service echt een aanrader.

Echt een goede taart

Heel erg lekker, aanrader!

Heerlijke taarten genoten echt waar. Wel fijn als er verteld wordt dat je de taarten in de buurt kan af halen. Voor niks verzendkosten betaald omdat er stond Haarlem ophalen. Voor de rest zeer tevreden.

perfeckt

was lekker vroeg bezorgt en de taart was echt heerlijk

Taart zag er goed verzorgt uit. Foto was goed zichtbaar op de taart en duidelijk.

Lekkere taart!

De taart zelf was heerlijk. Bestellen ging prima. Enige jammere was dat we in eerste instantie de taart van iemand uit Zeewolde geleverd kregen. Gelukkig lette mijn vriend goed op en kwam erachter vlak voor de bezorger de hoek om was en kon het omgeruild worden

PRIMA!!

Fantastische taart van de bakker uit onze stad :van Roon!! Mooi op tijd en erg lekker.

Lekker makkelijk en erg lekker.

Dankzij de ING- puntenwinkel de bestellimg online gedaan en is dus goed bevallen.

Top geregeld

Goedkoopste die ik kon vinden, goeie kwaliteit taart, vroeg op de dag bezorgd (rond 09:45)! De ontvanger was aangenaam verrast.

top

mooie taarten en lekker vers zeer tevreden

Heerlijk!

Volgens de ontvanger is er gesmuld van de taart :-)

Prima geregeld en lekkere taart

Mooie en lekkere fototaart voor onze collega besteld, bedankt!

Volgens afspraak zijn de taarten op tijd geleverd.

De taarten met opdruk zijn op tijd geleverd over diverse locaties. Ik kan alleen spreken over Maarssen maar de taart was heerlijk. Verder was de opdruk op de taart ook duidelijk te zien.

no reply bij afgeleverd te zijn

vermoed order verwerking en aflevering voldoende is , echter de min punt is 'geen reply dat het afgeleverd is en wie heeft ontvangen

Goed , lekker en lekker snel bezorgd

Afdeling getrakteerd op een marsepein taart .

Helemaal top

Geweldig prima taart goede service

Vers van de lokale bakker

De taart was vers gemaakt door de Laakkwartier bakker en smaakte heerlijk

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep