Smakelijke taart, maar foto binnen 24 uur vervaagd

Fototaart besteld voor de 1e verjaardag van onze dochter. Op zaterdag geleverd en bij aansnijden van de taart op zondag bleek de foto compleet vervaagd te zijn. Geen foto van gemaakt helaas en in stukken gesneden. Smaakte verder prima voor een slagroomtaart.

Jullie service is geweldig

Heerlijke taart

Het was een heerlijke taart. Wel heel jammer dat hij te laat was.

Simpel en lekker

Het bestellen ging heel makkelijk. Fijn dat je kunt kiezen tussen afhalen of laten bezorgen. De taart was ook nog eens heel lekker.

Verkeerde taart, opgelost door toptaarten

Helaas hadden wij de verkeerde taart geleverd gekregen. Na telefonisch contact met de klantenservice van toptaarten hebben ze t op kunnen lossen en is even later de goede taart geleverd

Het was overheerlijk!!

Slagroom met hagelslag aan de zijkant was heel lekker. En zacht romig aan de binnenkant, erg genoten!

Perfect geregeld.

Hele mooie en lekkere taart netjes op tijd afgeleverd.

Makkelijk,maar de communicatie valt tegen

Het bestellen en betalen ging super snel en makkelijk. Helaas krijg je geen bevestiging als je taart geleverd is. Nadat ik gebeld had of de taart goed afgeleverd was,had ik duidelijkheid. Ik vind het wel bijzonder dat ze geen uitspraken doen over welke bakker de taart gemaakt had,alsof dat top secret is...beetje vreemd. Ikzelf zal het niet snel nog een keer doen.

Geweldig gelopen en ontvanger superblij!

Gemakkelijk te bestellen. De aflevering de volgende dag was al om 9.00 uur. De klant was superblij, belde om te bedanken en zelfs een foto erbij. Blijkt zelfs een lekkere taart te zijn geweest. Gaan we zeker nog eens doen.

Prima produkt geleverd

Er werd, op tijd, een prima produkt geleverd. Perfecte service. Ga zo door. Was een prima bakker die leverde.

nooit genoeg

het kan altijd nog groter of meer (als het lekker is dan is het niet gauw genoeg of te veel) :D

Mooie en lekkere taarten, tijdige levering. Top

Supergoed

Nvt

Goed maar......

Ik heb een verjaardagstaart voor onze zoon besteld was bijzonder lekker en zag er mooi uit. Maar ik had een vierkante taart besteld en krijg een ronde taart. Dat vind ik erg jammer.Na een telefoontje was ik eigenlijk beduusd van het antwoord, was wel vriendelijk, Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen omdat het goed geregeld is verder.

Simpel, top en lekker

!

Alles klopte

Bestelling correct uitgevoerd. De ontvangers waren laaiend enthousiast. Dus tevredenheid aan twee kanten.

Top geregeld

Was lekkere taart en makkelijk te bestellen

Prachtige taart en prima communicatie bij bezorging

Omdat de jarige niet thuis was, moest uiteindelijk 3x bezorgd worden; zonder klacht van de bakker in Schermerhorn en met open communicatie. Geweldig gedaan!

Plezierige bezorging, en vers

Uitstekende samenwerking en bezorging

Heerlijk en goede kwaliteit

Alles snel en duidelijk kunnen regelen via de site en bij de bakker stond het op tijd klaar om af te halen

Raad het iedereen aan

geweldig

Een super leuke manier om collega's op deze manier te verrassen.

Prima taart van bakker Bos

Nou dat dus

Toptaart!

Super makkelijk een persoonlijke taart creëren, super makkelijk bestellen en heeeeerlijke taart ontvangen!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep