Goed geregeld

Super gebak

Mijn ervaring met toptaarten is altijd perfect

Heerlijke taart

Heb bij mijn dochter een chipolata taart laten bezorgen, waar ik later ook op visite ging .iedereen was enthousiast. Het was voor mij de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar.

Prima, maar een bevestiging zou handig zijn.

Ik heb een taart naar een klant gestuurd, ik zou het zelf prettig vinden, als bestellende klant bij jullie, om een bevestiging te krijgen wanneer de taart is geleverd.

Iedereen was enthousiast en vond de taart lekker.

De taart was heerlijk en voor herhaling vatbaar

Levering keurig op tijd maar kwaliteit viel tegen.

Ik heb inmiddels mijn klacht al doorgegeven aan jullie klantenservice, o.a. dat de Print iets was verschoven op de taart. Ik heb ook al antwoord en een kortings/tegoedbon van 7, 50 gekregen op de producten van TOP. Ik besteld geen taarten meer in Soest of omgeving, maar wellicht wel andere producten. Reacties elders in het land waren wel goed.

Mijn taart bij toptaarten was TOP

Keurig afgeleverd. Smaak was ook erg goed.

Heerlijk heerlijk lekker snoepen! Perfect van smaak.

Heerlijk gebak, de kleine petit four zijn geweldig qua afmeting. Vooral voor wat oudere mensen die een groot stuk taart niet willen.

Snel en makkelijk in gebruik! Foto weed erg lelijk dat was wel jammer

Het bestellen gaat heel makkelijk en snel. We hadden een foto taart besteld, maar de foto werd erg lelijk nog op dezelfde dag.

TOP

Ik had chat contact met u bedrijf, dit was TOP,er is meteen reactie uitgevoerd TOP,de bestelling is tot volle tevredenheid van de ontvangers ontvangen.Dus Alles TOP.Dank.Ik ga uw bedrijf aanbevelen. Met een Vriendelijke groet

Heel professionele en goed verzorgd. Ben heel blij

Lekkere, mooie taarten, keurig bezorgd.

Totaal niets op aan te merken!

top, zoals aangeboden

LS, voor de 1e maal besteld. Een aanrader. Top ontvangen door de jarige !

1 taart was echt lekker de andere viel erg tegen

we hadden 2 taarten besteld 1 mokka 12-16 personen 1 slagroom 12-16 personen de mokka was echt lekker maar helaas de slagroomtaart was erg teleurstellend ten eerste was de taart echt vele malen kleiner dan de Mokka dus betwijfel of dit wel de voor 12-16 personen was die we besteld hadden sommige fruitstukjes waren bruinig en er zaten klontjes in de slagroom beetje jammer voor het bedrag wat je ervoor betaalt

Mooie taart en vooral heerlijk!

top

In één woord TOP!!

Voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Heerlijk tompouce en het logo was haarscherp en mooi afgedrukt! Ga zo door!!

Gewoon perfect

Zeer tevreden hele lekkere taart

Lekker

Taart was niks mis mee qua smaak hij was heerlijk, vond alleen de uitstraling niet bijzonder. De foto die op de taart hoorde was er gewoon opgegooid over de versiering ed. Heel slordig hoop dat dit niet bij iedereen gebeurt maar je staat wel een beetje voor gek als je een verjaardag zag er uit als een goedkope taart

prima!

Uitstekend gebak en keurig op tijd geleverd.

Goede ervaring en voor herhaling vatbaar

Lekker Makkelijk

Het bestelproces met uploaden van logo gaat super. Het door ons aangeleverde logo is best wel klein afgedrukt. Mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden over bezorgmoment xou fijn xijn.

Beide locaties Taarten van goede kwaliteit gevonden. Lekker vers en op tijd aangeleverd. Zal volgende keer weer doen.

Top taart

Op tijd. Mooi en super lekker

super makkelijk en mooie taart

Mooie taart, mooie verwerking van het logo

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep