Uitstekend!

Vroege bezorging en super verse taart!!!

Bestelling op tijd geleverd, wij hadden een slagroomtaart met foto, was helemaal top. Goede smaak en vers, kortom voor herhaling

Helemaal top

Super lekker

Super mooie en heerlijke taart

Ik had een taart voor de babyshower van mijn zus nodig. Ik heb hiervoor de roze luxe marsepeinen taart gekozen, met hierop een foto van haar met tekst. De letters en de foto waren mooi op de taart gekomen. Ik heb er veel complimenten over gehad, en ook de smaak was erg goed! Ik zou zeker nogmaals een taart bestellen/ontwerpen bij toptaarten.nl!

Blijkbaar goed

Duidelijke website en makkelijk te bestellen, echter miste ik wel de bevestiging dat de bakker de taart bezorgd heeft. In mijn geval was het een verassing naar een zakenrelatie toe dus kon ook niet vragen of het al geleverd was. Tot het 'bedankt' berichtje van de ontvanger is het maar de vraag of het goed gegaan is. Het zou fijn zijn als er toch iets van een track n trace of in ieder geval een bevestiging zou zijn als de bakker daadwerkelijk de taart geleverd heeft, misschien in een app voor de bakker o.d.? verder schijnt de taart naar wens geweest te zijn!

Super geregeld

Keurig op tijd afgeleverd.

Had alleen de slagroomtaart met chocola aan de zijkant besteld, maar kreeg die met nootjes.

Valt tegen

Had een slagroom taart royaal 29,95 met geschaafde amandelen eromheen die zat er niet op en de laagjes vond ik met teweinig slagroom het leek op een goedkope Hema taart leek niet echt op de foto . Heb wel betere gehad Deze kwam van bakkerijPot in Barendrecht

Taart is heerlijk, wordt altijd op tijd geleverd door de beste banketbakker van Nederland!

Top gebak Top op tijd Top bezorger Blije kinderen!

Uistekend

zoals altijd topkwaliteit

Slecht

Heb al meerdere taarten besteld. Deze keer was de taart niet bezorgd omdat de bakker de taart in de koeling had laten staan en de bezorger al weg was kreeg ik te horen. Werd 2 dagen na de beoogde datum een nieuwe taart bezorgd. Dat is op zich prima, maar het gaat juist om levering op de gevraagde datum.

Uiterst tevreden

Natuurlijk valt en hangt het met de kwaliteit van de uitleverende plaatselijke bakker. Bakkerij v doorn in mijn geval.

Perfect geregeld

Fijne site, ruime keuze, snel en makkelijk geregeld

Topkwaliteit

Prima service en de taarten smaken heerlijk en zijn vers.

Niet zoals op de foto

Niet zoals op de foto

De foto op de taart was zeer klein weer gegeven een grote teleurstelling

Ik heb mijn ervaring en teleurstelling reeds gedeeld met de klantenservice. Dat ik het een cijfer 5 geef komt door de kwaliteit deze was prima alleen de opmaak (foto) was een teleurstelling.

Prima kwaliteit en levering

Uitstekende kwaliteit en goede bezorging

Perfecte taart

De taart was heel vroeg,wat heel fijn was en was heel vers! We hebben er van gesmuld!!

Ik weet alleen niet van welke bakker deze taart is gekomen, en de slagroom leek op sommige plekken wat zuur! maar over het algemeen een heerlijke taart!

Super lekker levering op tijd

Super lekker levering op tijd

Alles top gegaan

Bestellen ging goed. Alles netjes afgeleverd

sublieme taart

De taart was niet alleen supervers en heel mooi, hij smaakte verrukkelijk. Hier gaan we voortaan onze taarten bestellen Chapeau Bakker Eshuis

Heerlijke taarten!

Op tijd bezorgd, vers en lekker.

Prachtige taarten ontvangen en super lekker!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep