Heerlijk is het

Snelle levering en altyd perfect

Uitstekend!!

Ik had een Pokémon taart voor mijn zoontje besteld. Het was een hele mooie taart die ook nog eens heerlijk smaakte. Het bestellen ging vlot en ook nog keurig afgeleverd. Ik raad het iedereen aan.

Avocado met schil is niet lekker. Maar de taart zelf was heerlijk

fantasties.

de petit four die ik deze keer besteld had waren prachtig en heel lekker, en op een hele mooie tijd.s,morgens nog voor de koffie. vriendelijke bezorger.mijn volgende bestelling wordt weer bij toptaarten.

Vlotte levering!!

Vlot geregeld! Wel prijzig.

De slagroomtaart smaakte echt heerlijk

Vriendelijke bakker: bezorger en met de volgende verjaardag van mijn zoon bestel ik er zeker weer een

Uitstekende service

Heerlijke taart geleverd op het afgesproken tijdstip!

Mooi op tijd geleverd

Lekker gebak

Wat een super goede service..

Heerlijk taartje

Taartje van marsepein aan de buitenkant: leek klein maar kregen er verrassend veel porties uit. Zonder zuinig te doen.

Very happy

Very happy with my first order from Toptaarten. The cake was very fresh, tasty, well packaged, arrived on time and delivered with a smile

Snel geleverd en zeer smakelijk

Voor de ontvangers en mooie verrassing met genot en plezier van gegeten

Mooie taart van een topbanketbakker!

Voor herhaling vatbaar. De jarige was er heel blij mee. Het was een leuke verrassing.

prima service

prima service

Nog nooit zo een lekkere verse taart gegeten en de en makkelijk online te bestellen. En heb ook nog meteen contact met de klantenservice dat noem ik een TOP kwaliteit.

Prima geregeld en heerlijke taart!

Ja, ik zei het al: prima geregeld en heerlijke taart!

top

top

Super taart.

Keurig op tijd gebracht super vers.

fantastisch

de taart is op tijd aangekomen, precies koffietijd voor de zusters. mijn neef heeft diverse complimenten gekregen over de lekkere taart. nogmaals dankuwel

Erg klein

Het was wel een heel erg klein taartje heb snel nog taart bij moeten halen

Uitstekende kwaliteit

Zeer snelle levering. Hoge kwaliteit. Mensen waren zeer tevreden. Foto afbeelding op de taart erg mooi gedaan.

Supertaart erg lekker, vers en ruim optijd (voor de koffie) bezorgd

Supertaart erg lekker, vers en ruim optijd (voor de koffie) bezorgd

Heerlijke taarten

De slagroomtaarten vinden wij het lekkerst, de levering is top altijd goed op tijd

Bestelling Petit Fours met bedrijfslogo

De petit fours waren echt heel erg lekker. Jammer dat ons logo er zo klein op stond afgebeeld, dat had veel groter gekund. Het was nu nauwelijks zichtbaar. Je kiest deze petit fours met logo juist ter promotie.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep