Uitstekende en snelle service van een kwaliteitstaart!

Uitstekende en snelle service van een kwaliteitstaart

Geweldige service :-)

Ik heb nu voor het eerst via Toptaarten besteld en het is zeker niet de laatste keer. Het slagroomtaartje was erg lekker, mooi en is bezorgd zoals afgesproken. Topservice.

Heerlijk taart goede service

Heerlijke taart door de plaatselijke bakker geleverd echt top kwaliteit, enige min puntje ik had een vierkante taart verwacht en het was een ronde waardoor de foto er in het vierkant "op gekwakt" lag. Geen gezicht maar dat deed niets onder voor de smaak natuurlijk, maar het oog had een teleurstelling.

Geweldig goed

Heerlijk

Zeer matig

De ontvanger heeft op mijn vraag laten weten dat de taart veel te zoet was door overmatig gebruik van marsepein. Verder zat er geen briefje in de brievenbus, waardoor de taart (die ergens onder een afdak was gezet) pas eind van de middag is ontdekt. Tot slot zat er geen kaartje bij van de bakker die hem heeft geleverd. Oordeel van de ontvanger: Toptaarten kan nog bijleren! Jammer dat dit zo is gelopen.

Bedankt voor het bedanken!

Door mij te helpen om de collega's te bedanken geef ik jullie een dikke 10. Ze waren er erg blij mee en daarom ben ik dus ook erg blij. Dank jullie wel!

leuke verrassing!

mooie en heerlijke taart

Slagroomtaart smelt in je mond, zo vers. Heerlijk

Bakker Frentz te Ugchelen heeft voor ons een heerlijke verjaardagstaart gebakken. Goede service en klantvriendelijkheid.

makkelijk besteld, lekkere taart

makkelijk besteld, taart viel goed in de smaak. Tip: laat weten wat de verwachte bezorgtijd is (bij benadering)

Geweldig taart smaak is super goed.

Uitstekend verzorgd! Geadresseerden waren zeer verblijd! Dank.

Zie boven

Prima taart

Gmakkelijk te bestellen , mooi op aangegeven tijd en datum bezorg en de pokomon taart was mooi en lekker

Ik heb begrepen dat het allemaal erg lekker was

Altijd vers en heerlijk van smaak en op tijd.

Heerlijke Taarten en altijd op tijd.

Super taart

De taart was ontzettend mooi opgemaakt en smaakte voortreffelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

De taart zou er geweldig uit en erg lekker

Super goede service

En super lekker vers toppers pluim voor de maker

gewoon goed

Geweldig mooie en lekker taart

Top gemaakt en netjes geleverd. Kan iedereen het aanbevelen

Ik ben zeer tevreden.

Prima kwaliteit en lekker.

Geweldige lekkernij gehad, een aanrader dus.

Was goed verzorgt en bezorgt, we hebben zitten smullen, kwam ook toevallig net goed uit, dag later werd ik 69 jaar.

Heel positief

De eigen ontwerp taart met de foto's erop zag er fantastisch uit. Het werd ook keurig op tijd bezorgd. Zal zeker in de toekomst opnieuw bestellen.

Super vers

Een heerlijke slagroom taart en lekker vers.

Precies zoals verwacht

Lekker taartje. Had precies de goede afmeting en zag er ook exact zo uit als op de foto. Smaakte heerlijk.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep