Te vroeg bezorgd

Gebak 4 dagen te vroeg geleverd maar aangezien het verassing was voor ons team daar en ik er zelf bij zou zijn geen afzender op kaartje vermeld. Team wist dus niet dat er iets zou komen. Dit uiteraard gemeld bij Toptaarten. Eerste ervaring met klantenservice was niet plezierig maar uiteindelijk is het opgelost met een nette geste van nagestuurd gebak.

Heerlijk gebak

Gebak was heerlijk en smaakvol. Bezorging was ook mooi op tijd.

Super !

Ik had de taart kado gedaan. Volgens de ontvanger werd het om 8 uur in de ochtend al bezorgd. De taart was heel mooi, vers en heerlijk . Ze waren er erg blij mee.

Erg handig!

Makkelijk bestellen en erg handig als je iemand op afstand wilt verblijden met iets lekkers bij de koffie! Altijd vers en van een plaatselijke bakker!

Lekker gebak

Gebak was echt vers en op tijd bezorgd, ik had iedereen blij gemaakt met deze gebak

buitengewoon

mijn ervaring prima en supervers gebak heb al meerdere keren gebak besteld zal het ook blijven doen

Geen lekkere taartjes met onleesbare tekst

Taartjes(petit fours) waren niet lekker, chemische smaak eraan. Ze zouden oranje zijn, wad meer roze en er moest een tekst opstaan maar die was niet te lezen. Voor de prijs die ik heb moeten betalen viel het (heel vies) tegen. Ik zal jiet snel weer via jullie bestellen

Fijn dat het in de ochtend werd bezorgd en heerlijk vers en zqcht

Zie hierboven

Het was prima.

de ontvangers waren enthousiast

Helemaal super geregeld

makkelijk, snel, lekker

Goed gebak en ze vonden het heel lekker

Mijn ervaring met toptalenten.nl. Het bestellen via internet was eenvoudig. De bezorging was goed. Het was top gebak ze vonden het heel erg lekker bij mij op het werk.... Als ik weer iets heb en heb gebak of taart nodig bestel zeker weer bij toptalenten.nl.

Positief,zeer lekkere taart en deskundig personeel.

Positief. Het was fout gegaan met mijn bestelling,verkeerde vulling in de taart. Ik heb een mail gestuurd en binnen 30min teruggebeld om te komen met een goede oplossing. Ik bestelde voor de eerste keer maar mijn melding werd meteen serieus behandeld. Ik ga zeker nog eens hier bestellen. Overigens de taart was perfect van smaak en super vers. Echt een aanrader om hier te bestellen.

Een vriendelijke bezorger, die zelfs wilde gaan zingen, lol !! De taart zag er zeer goed en mooie uit en het smaakte heerlijk. Super blij mee, dank jullie wel!!

Ik bestel altijd taarten super goed !!!!!!!

Goed geregeld

Netjes op tijd geleverd!

prima taart

prima taart, fijn dat hij op de gevraagde tijd gebracht werd.

Voor treffelijk

Goed assortiment. Prijzen redelijk en altijd op tijd bezorgd. Geweldig

Makkelijk persoonlijk gemaakt

We hebben een eigen taart ontworpen met meerdere logo's en dit is heel goed uitgepakt. Ook netjes op tijd bezorgd. Helemaal tevreden.

altijd oed geregeld, lekker en conform afspraak!

Heel regelmatig stuur ik taarten naar mijn klanten, en altijd worden ze heel goed ontvangen! Ik krijg altijd terug dat het lekker is, de logo's of foto's staan er mooi op, en er wordt afgeleverd zoals afgesproken. Topservice van Toptaarten! heel kleine aanmerking: als je het bericht krijgt dat de bestelling is afgeleverd, stuur dan gelijk de factuur mee. Ik vind het soms verwarrend of ik de factuur nu al ergens heb gekregen per mail of niet.

Kunt er van op aan dat alles op tijd bezorgt wordt.

Top, vers en op tijd bezorgt.

Taart was echt niet lekker

Mijn taart van Marsepein bleek geen marsepein te zijn, maar iets anders wat er niet op leek. We waren erg teleurgesteld.

lekker en mooi gemaakt

Complimenten, een minpuntje is dat de foto lastig te snijden was. Mss vooraf snijden evt onder de foto een optie?

tegenvaller

Niet Goedkoop. Droog, vooral de Cake. Kleiner dan verwacht. Cadeaubon t.w. € 3,50 zal ik niet gebruiken want ik bestel niet meer bij Toptaarten.nl (Top?).

Heerlijk

Een zalige taart en snelle bezorging, volgende keer weer!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep