Beste slagroomtaart

prima bedrijf!

Taart erg lekker. Snel geleverd. Alles in orde

fantastisch

TOP

geen inzicht in het bestelde, geen bevestiging van het geleverde

Ik had een fototaart laten bezorgen. Nergens heb ik kunnen terugzien hoe het eindresultaat van deze fototaart was en tevens vraag ik me af of de taart wel bezorgd is omdat ik geen enkele reactie heb ontvangen

Top geregeld en makkelijk

Gemakkelijk en snel geregeld

Top !

Van mijn collega's heb ik vernomen dat alles goed is afgelopen. Het was de 3e of 4e keer dat ik bij jullie een gebak heb besteld. Bedankt voor de goede service!

Kleine taart voor 12 tot 16 personen

De taart was erg klein voor een taart van 12 tot 16 personen, ook de levering even voor elven was erg laat, nadat ik had gebeld vertelde de overigens vriendelijke mevrouw dat we waarschijnlijk als laatste in de route zaten???. Dus dat voor tien uur bezorgen is dan een lachertje. de volgende keer denk ik er eerst twee keer over na om weer een taart te bestellen.

Teleurstellend

Geslaagd taart besteld met wat tekst erbij. In totaal 30 euro kwijt. Nou wil ik best 30 euro betalen, maar dan moet het ook wel top zijn. Het dingetje met de tekst erop was niet eens te snijden, de taart zelf zag er best armetierig uit (zeker voor dat geld) en de smaak, nou ja... Het is taart, maar het is nou niet dat je zegt, pvd wat is dit zalig zeg! Nee voor mij was het eens, maar nooit meer. (Tevens is binnen het bestelproces geen ruimte voor een tijd indicatie van leveren. Nu moet je maar net thuis zijn en voor een lokale bakker is het toch ook wel zo netjes om even te bellen van tevoren?) Het zal allemaal teveel gevraagd zijn.

Super makkelijk!!

Simpel om te bestellen. Duidelijk aflevering datum. Keurig op tijd. Prachtig taart, exact zoals ik hem had gemaakt. Top en hij was heerlijk!!

Heerlijk

Het was lekker gevarieerd

Prachtig en heerlijk!!!

Prachtige taart en die smaakte heerlijk!!!

goed en.op juiste moment

voldoende keuze en fijne bexorging

keurig bezorgd, lekker en vers

zoals gezegd

Prima voor elkaar, een lekkere taart en op de juiste tijd afgeleverd

Na indiening v klacht, direct opgenomen en verwerkt

Top Taart

Bestellen is eenvoudig, bezorgen verliep vlekkeloos en de ontvangers smullen nog steeds van de taart.

Lekker taart en goede service

Een taart laten maken met bedrijfslogo. Prima print. Lekkere slagroomtaart. Keurig op tijd afgeleverd. Helemaal top.

makkelijk en snel een taart met foto bestellen

makkelijk en snel een taart met foto bestellen

makkelijk, snel en goed

Het is gemakkelijk om een eigen taart te maken en te bestellen. Voldoende aflever en ophaal adressen in Nederland.

prima geregeld

Heerlijke taart prima servivce

Word met veel blijdschap ontvangen.

Dit is wat ik hoor, dat het goed gebak is, goede kwaliteit en de bewoners van afdeling Trambrug zijn er heel blij mee.

Heel gemakkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen en aflevering prima vovolgens afspraak! Heeel handig en lekker

Mooi en.lekker

Maar de tekst was niet helemaal te lezen, jammer. Verder alles ok

Geweldige service, super lekkere taarten. Afspraken worden zonder problemen nagekomen. De benaming Top taarten is de juiste benaming!

lekkere trt gestuurt

de trt is goed ontvangen en ze vonden de trt verukkelijk!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep