Lekkere taart en op tijd bezorgd

Makkelijke website, zo besteld. Op tijd in de morgen gebracht en de taart zelf was heerlijk

Het bestellen ging heel makkelijk Eigen ontwerp met tekst Werd de volgende dag bezorgd de taart was heerlijk , top

Zo mooi, lekker en gemakkelijk geregeld zoals ik gehoopt had!

Het had niet fijner kunnen zijn.

keurig bezorgd en was heerlijk

snel besteld bezorgd en goed verzorgd en een leuke foto taart en goede smaak.

De taart was echt vers en lekker

Het was heerlijk ik ga voortaan altijd bij toptaarten bestellen.

Betrouwbaar

Ik vind het fijn dat ik op jullie kon rekenen dat de taart inderdaad bezorgd is. Vind de taart ook helemaal niet zo prijzig. Leuke manier om mensen te kunnen bedanken. Ik ga dit zeker vaker doen

Vers en heerlijk !

Geweldig hoe vers de taarten waren, uiteraard heerlijk en zagen er prachtig uit !

Lekkere taart maar foto op de taart was een ramp

De foto was helemaal bobbelig zag er heel erg naar uit. Was een taart voor de eerste verjaardag van onze zoon. Koop nooit meer een taart hier. We hebben een nieuwe taart gekregen met een hele mooie foto erop. Dank jullie wel voor de lieve afhandeling.

Taart was niet verse

Dit was de eerste keer via toptaarten. De persoon die hem kreeg vond hem wel oke. Was niet vies maar ook niet super lekker. Volgens hem was hij niet echt vers. En als ik de taart maandag bestel en woensdag rond 10:00 laat brengen mag ik er vanuit gaan dat hij super vers is. Dit was de eerste keer en ook de laatste keer. Sorry

Heerlijke taart

De taart was heerlijk. Bestellen ging heel gemakkelijk, bezorging heel keurig op tijd en de taart zag er precies zo uit als verwacht. 1 verbeterpunt zou zijn om van tevoren te kunnen zien hoe laat de bezorging ongeveer verwacht wordt, indien mogelijk. Ik had de taart nu besteld de dag voorafgaand aan een babyshower, maar hij kwam al om 9.00. Als ik dat geweten had, dan had ik hem ook nog gemakkelijk een dag later kunnen laten bezorgen.

Heerlijk gebak van plaatselijke top bakkerij

Gevarieerd gebak een dag van te voren besteld. Werd in de ochtend volgens afspraak netjes verpakt geleverd door plaatselijke vooraanstaande bakkerij. Gebak was van zeer goede kwaliteit.

Prima slagroomtaart

Slagroomtaart was zalig en ook keurig vroeg bezorgd zoals we gevraagd hadden!

Ik vind de taarten top!

Goed assortiment. Op tijd geleverd. De smaak is goed. Kortom een tevreden klant.

Tegenvallend

Via google ben ik bij toptaarten gekomen een een leuke cadeau te doen voor een vriend van mij. Zowel de site als beschrijving leek betrouwbaar te zijn. Keuze was gevallen op een slagroomtaart voor circa 10personen. Echter bij aankomst schrokken we van het formaat, formaat was te vergelijken met een diepvries slagroomtaart van de AH. Ik schaamde me enorm voor, niet alle gasten kregen een taart… Onlangs contact gehad me toptaarten en ze hebben een top service!

Op tijd!

Toptaarten heeft een prima naam gekozen die de lading dekt!

Uit ervaring wisten we dat het super zou worden en ja hoor: helemaal goed...

Erg lekker, goede taarten, mooi divers aanbod

lekker, goede taarten, mooi divers aanbod

Niets aan toe te voegen

Smaak wat uitstekend.. slecht voor de lijn omdat één stukje niet genoeg is :)) Steeds naar de koelkast lopen... nog één stukje. Hij heeft dus gesmaakt tot de volgende keer.

Lekker

Prettig op tijd

Nu paar keer gebruik van gemaakt. En de taarten zijn zeer goed.

Altijd zeer goed en netjes geleverd. Met recht de naam toptaarten.

Een tachtigjarige "ge-uptaart"

Makkelijk om te bestellen, be- en verzorging helemaal correct. Iedereen blij!

Super goed

Had wat vragen over de levering. Werd meteen geholpen en aangepast.

Mooie en heerlijke taart

De taart die we voor mijn broertjes verjaardag hadden besteld, zag er prachtig uit met de foto die we hadden uitgekozen. En hij smaakte ook nog eens heerlijk. Jullie hebben aan onze verwachtingen voldaan!

Lekker en snel bezorgd

Lekker vers en snel bezorgd.

Uitmuntend

Snel en correct.