Taart was wel kleiner dan ik dacht!

Precies zoals besteld

Bestelling was correct en erg lekker.

Niks gehoord

De taart was ongetwijfeld wel goed. Maar ik had wel graag een berichtje gezien dat de taart bezorgd is. Nu heb ik alleen maar een orderbevestiging. Toen ik het nagevraagd heb, hoorde ik wel dat het bezorgd is.

ruim op tijd bezorgd

Heerlijk vers en romig. Wel heel erg prijzig

Snel en super lekkker

Super heerlijke verse taart!

Familie die het op hadden vroegen mij waar heb je die heerlijke verse taart vandaan? Heb er nog 1 besteld want zondag vieren wij zijn verjaardag........Ga zo door!

Ok

Op tijd geleverd, zag er erg goed uit!

Goede ervaring voor herhaling vatbaar.......

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk vers gebak !!!

ontevreden

Taart besteld voor klant. zijn de logos zoals besteld niet op de taart gedrukt. klant had geen idee van wie de taart kwam

Toptaart

Echt vers slagroom lekker en de taart echt met vruchtjes en jam tot de volgende keer

Top !!!!!!!

Taart besteld netjes bezorgd op de aangeven tijd, super tevreden.

top. echt toptaarten

goede afspraken.

Plastic in de taart

We hadden een fototaart besteld. De smaak van de taart was prima. De aardbeien niet erg vers (hadden we beter verwacht van een taart van de bakker). Wat echter wel kwalijk was is dat onder de foto nog een laag plastic zat over de gehele grootte van de taart. Gelukkig kwamen we hier op tijd achter en hadden de kinderen er nog niet van gegeten. Vermoedelijk zijn jullie vergeten het plastic weg te halen? Groet, Ben

Fantastische ervaring

Gewoon uitstekend geregeld.

Top. Prima taarten en tijdige aflevering.

Geen nadelen, alleen voordelen. Goede kwaliteit.

super.!

uitstekend

Super taarten

Zeer snelle levering en lekkere en mooie taarten.

Topkwaliteit!

De taarten die bakker Jongeneel voor Toptaarten.nl maakt zijn altijd heerlijk van smaak en zien er netjes uit. Wij zijn tevreden.

Het was zeer zeker een TOPTAART

Voor vaderdag een mooie marsepeine ajaxtaart besteld, hij was niet alleen mooi maar ook reuze lekker en s'morgens vroeg op tijd

Geweldig mooie fotokaart!

De fotokaart in werkelijkheid nog mooier, en lekkerrrrr!

Op tijd geleverd en de taartjes zijn van goede kwaliteit

Heerlijke taartjes en een snelle bezorging. Goede communicatie met de bakkerij.

Vers lekker gebak en op tijd bezorgd.

Heerlijke taart, snel en correct bezorgd

Wederom een taart van uitstekende kwaliteit. Bezorging ging geheel vlekkeloos.. Mij zul je niet snel meer met een taart onderweg tegenkomen :-)

De taart was mooi en heerlijk

Heerlijke taart, van een goede Banketbakker

Ik had niet verwacht dat de taart van zo’n goede banketbakker kwam, van Roetman, echt top!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep