Top! Heerlijke taarten!!!

Twee taarten besteld, Mokka en een speciale slagroomtaart met foto. Allebei geweldig mooi en lekker!

Efficient service.

Ik ben echt tevreden.

Ontvanger was verrast en heeft goed gesmaakt

Een leuke en vooral lekkere attentie

Heerlijke taart!

De taart voor Vaderdag was weer een groot succes!

Echt super!

De foto op de taart was echt heel mooi. Bijna net als de foto. Daarbij kon je de foto ook nog bewerken! De taart zag er in zijn geheel heel mooi uit en hij smaakte ook nog eens heerlijk! Echt top!

Top gebak van top bakker

Bestelling was netjes verzorgd, komend van bakker uit Oss die tevens de allerlekkerste nogatines levert. (van Herpen)

Prima taart. Lekkere smaak. Blijven lang goed.

in één woord geweldig!!

in één woord geweldig!! goeie bakker, prima geregeld zo

dik te vrede

.............

Heel goede ervaring

Alles was goed en prima en heerlijk

Ik had al een tijd geleden ingepland voor een bestelling, maar dat kwam helemaal goed!

Ik heb tot nog toe 2 keer kennisgemaakt met Toptaarten.nl, maar de taarten zien er heerlijk uit en dat zijn ze na geproefd te hebben ook. De verzendkosten vind ik alleen aan de hoge kant, dat zou minder kunnen.

Lekkere taart

Lekkere taart, helaas was er een deel slagroom afgevallen en de vruchten.

een heerlijke taart

goede service waar voor je geld

Super service

Eerst kreeg ik 16:55 op vrijdagmiddag een mail dat de bakker waar ik zaterdag de taart zou halen de order had gecanceld. Na een telefoontje naar de klantenservice heeft die de bakker gebeld omdat de taart door de kinderen was ontworpen voor Vaderdag. Zo hebben ze het toch voor elkaar gekregen om de taart te maken. Deze klantvriendelijkheid was erg prettig.

Prachtige taartjes en vlot bezorgd

Twee bestellingen gedaan die de dag erna bezorgd moesten worden. Beiden op tijd bezorgd en de taartjes zagen er supermooi uit en waren heel lekker. Leuk om zo anderen te verrassen, fijn ook dat je er een kaartje bij kunt doen. Ik ben heel tevreden!

Slechte bezorging, heerlijke taart

Bij het bestellen is geen goed bezorgmoment te kiezen, bijvoorbeeld welk dagdeel. De bezorger heeft de taart voor de deur gezet zonder dit te laten weten. De taart heeft heerlijk gesmaakt, maar die complimenten gaan naar de bakker.

Ga het zo weer doen.

Zag er fantastisch uit, smaak gewoon heerlijk en van onze favoriete bakker.

niet gekregen wat we besteld hadden

We hadden een chocolade taart met afbeelding voor 12-16 personen. we ontvingen een slagroomtaart voor 6 - 10 personen!!

Verkeerde taart ontvangen

Slagroomtaart met sprinkels aan de zijkant besteld en helaas met amandelschaafsel ontvangen. Ik heb zelf een notenallergie, dus kon de zijkant niet opeten.

Prima taart

Taart was prima. Gelei mocht wat meer zijn, die proefde je bijna niet. Foto op de taart was niet exact zoals ik had aangegeven. Verder een lekkere taart.

Toppie

Makkelijk te bestellen. Te veel om uit te zoeken. Levering volgens afspraak door lokale bakker. Heerlijke taarten voldoende voor het aantal personen.

Super lekkere taart

Op tijd bezord, had met foto gemaakt en ze hebben zelf nog de taart afgewerkt in de thema van de foto.

Heel mooi verpakt,en super vers. Rijkelijk versiert,zeker nog een keer.

Top verrassing

Me dochter ermee verrast. Dat was een mooi moment Hoort bij een feest een echte mooie taart en daar voldoende de taart aan Bedankt

De taart was heerlijk precies zo als een taart hoort te zijn . En ook een super goed levering

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep