Lekkere taart, makkelijk geregeld

Makkelijk te bestellen via de website. En de ontvanger was erg blij, de taart smaakte heerlijk.

Goed en leveren op tijd

taart was heerlijk ,zag er goed uit ,en de levering was volgens afspraak . Zeer betrouwbaar

Heerlijke taart

Heerlijke taart, goeie levering alleen jammer dat de afzender niet vermeld wordt... Je kan hiervoor wel een kaartje kopen en iets opzetten, maar de afzender noemen is een kleine moeite lijkt mij...

Geweldige marsepeinen taart!!!

Via Toptaarten een marsepeinen taart besteld en netjes thuis gekoeld afgeleverd, op de gewenste dag. De taart zit keurig netjes verpakt in een mooie doos. Echt professioneel, klasse! De taart is eigenlijk te lekker voor woorden en dat voor een Toptaarten prijs. Mijn volgende taart, bestel ik zeker weer op Toptaarten.nl! Een kleine opmerking misschien dan wel, van mij mag de witte marsepeinen taart, iets minder wit, iets gebroken wit, ziet er nog smakelijker uit! Het deed in elk geval niets af aan de smaak, die buitengewoon goed is. Het marsepein is ook heerlijk zacht. Hartelijk dank, Jeroen B

Op tijd en wat ik hoorde was het erg lekker

Perfecte taart voor mijn verjaardag! Heerlijk!

Goed levering, mooi op tijd. En een heel erg lekkere taart!

Taart was snel besteld en volgende dag al bezorgd. Super!

Goede service bedankt.

Goede service netjes verzorgd.

Ervaring met toptaarten is prima

Prima taarten en erg lekker

Lekkere taart en op tijd geleverd

Helemaal geweldig

De bestelling kwam precies op tijd in de ochtend, toen iedereen nog momenteel op kantoor was. Iedereen heeft zeer genoten van de taart!

Alles is goed gelukt

Jullie hebben het goed geregeld. De prijs kan alleen wel iets lager dan kan je het meerdere keren versturen. Maar voor de rest is alles heel goed gegaan. Echt super.

Lekker

Mijn collega's hebben van genoten.

Top, taartjes van de beste bakker van Utrecht

Ook deze tweede bestelling smaakt naar meer

Heerlijke taart

Vroeg bezorgd en hele lekkere taart dus erg tevreden!

tevreden

Alleen jammer dat je geen melding krijgt dat de taart daadwerkelijk bezorgd is.

Heel erg lekker, lekker vers, snelle ochtendbezorging.

Mijn collega's waren er erg blij mee. Slecht voor de lijn, maar daar hebben we deze ochtend maar even niet naar gekeken.

Toppie

Zag er mooi uit thanks

Niks op aan te merken.

Leuke taart

Foto op taart zag er mooi uit, ook de taart zelf, was alleen wat kleiner dan ik verwacht had

Een super heerlijke taart!!

De taart was echt heerlijk en kraakvers. (bezorgd door Bakker Eshuis uit Moerkapelle) Ik had de taart nog gepersonaliseerd met een foto en een tekst en dat hadden ze keurig volgens de opgave verwerkt op de taart. Kortom een zeer goede eerste ervaring via Toptaarten.nl

Prima, alle bestellingen zijn goed gegaan.

Goed en duidelijk de bestelling kunnen doen. Zeer duidelijk via de site. Betaling ging ook prima! Bevestiging per mail, top!

TOP taart!

Super heerlijke taart. Vroeg in de morgen bezorgd en netjes op de afgesproken datum.

In 1 woord een prachtige taart, en heel lekker.

De taart heeft veel bijgedragen aan onze dag dat we 50 jaar getrouwd waren. Iedereen was vol lof over de smaak en aanzien van de taart.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep