De taart werd netjes in de morgen geleverd en verser dan deze taart kon echt niet. Iedereen heeft er van genoten en was het dus ook een echte traktatie zoals ik het bedoeld had.
Beste Don , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Ik had de taart voor iemand besteld. Mooi op tijd afgeleverd, een mooie taart ook en blijkbaar ook heel lekker. Ik kreeg een foto van de blije ontvanger en die zei ook dat de taart lekker was.
Beste Lande Granpré Molière, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Heerlijke vierkante verse slagroomtaart. Gaan we zeker vaker bestellen.
Beste Marja, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
mooie afwerking goede kwaliteit en betaalbaar dank voor jullei inzet
Beste frans , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Taart geschonken aan familie, daar wij in buitenland wonen. Ideaal om te bestellen en die vrolijke gezichten en natuurlijk die overheerlijke taart zijn goud waard. Dank. Dank. Dank.
Beste Johan, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
makkelijk te bestellen ,genoeg keuze op tijd binnen gekomen ,lekkere taart. tijdvak is wel lang.
Beste Rob , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Heb
Beste Nora, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
hele fijne taart alleen maar complimenten gehad van mijn gasten heel erg bedankt
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
De taart was vroeg geleverd zodat de mensen die hem gekregen hadden er bij de koffie al van konden genieten. Naar zeggen zag de vruchtentaart er goed uit en smaakte die lekker. Echt een top taart. Naar top taarten.nl , dank voor de correcte levering!
Beste Brigitte, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
De verjaardagstaarten in mijn regio zijn de allerbeste - gebakken door Ruud en Chantal Gremmee. Zo blij dat we na hun brand kunnen blijven genieten van de beste taarten in de regio!
Beste Marga, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Het is dat de geadresseerde mij bedankt heeft, anders had ik totaal niet geweten of hij geleverd was. Is zeker een verbeterpunt, bij topbloemen bijvoorbeeld krijg je bericht van de aflevering.
Heerlijk vers gebak. En op tijd geleverd! Helemaal tevreden,dank je wel.
Beste Leonor, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
snel,vers en goed geleverd
Beste C.J., Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Ik heb eerder taarten via jullie besteld maar ik was nu meer tevreden dan voorheen. De grote van de taarten was top. (Voorheen een stuk kleiner) verder waren ze ook super vers en zeer smaakvol.
Beste Kim, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Volgens afspraak afgeleverd en de jarige vond het heel lekker!
Beste Rob, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Ik had een taart besteld voor de 50e verjaardag van mijn man. De taart is netjes op tijd bezorgd en was heerlijk!
Beste Wendy, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
De ontvanger was er erg blij mee.
Beste Lidi, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Kreeg een telefoontje toen het geleverd werd. Erg leuk contact. En heerlijke mooie taart
Beste Eva, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Ik heb eerste keer besteld bij deze website. Het is precies op 26 januari bezorgd, dat was namelijk mijn voorkeusdatum. Taart was precies zoals op de foto. En het was super lekker en vers! Bezoekers van mij vonden het ook erg lekker. Ik bestel voortaan mijn taarten op deze website.
Beste Zeynep, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Uitstekende kwaliteit
Beste Else, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
De bestelling, betaling en het afhalen verliep soepel De taart zag er goed uit en smaakte goed
Beste Klaas, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Toptaarten.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Heerlijke taart en heel fijn thuis bezorgd.
Beste Susan , Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Toptaarten.nl Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Mooi opgemaakt. Foto mooi geprint. Zeer smakelijke taart en ruim voldoende voor 12 personen
Beste Karen, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Toptaarten.nl Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Het bestellen van de taart ging makkelijk, de taart zelf smaakte heerlijk en was mooi. Het enige jammere is dat ik tot 13.45 uur moest wachten op de taart (vanwege drukte bij de bakker). Ik snap dat een tijdstip beloven lastig is, maar het zou fijn zijn als je de bezorging kon volgen, of dat je vooraf kunt aangeven dat de taart bij de voordeur gezet mag worden. Nu moest ik driekwart van de zaterdag thuisblijven en dat is mij de taart dan weer niet waard. Dan haal ik toch liever zelf een taart. Ik ben wel supernetjes te woord gestaan door de klantenservice die ging nabellen waar de taart bleef en heel lief excuses maakte. Maar ik vond het toch een beetje zonde van mijn zaterdag.
Beste Paula, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Graag wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: klantenservice@ toptaarten.nl. Graag een korte beschrijving van de klacht samen met jouw ordernummer + postcode en huisnummer van het afleveradres erbij vermelden. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Prachtig opgemaakt, lekker qua smaak, perfect op tijd geleverd.
Beste Adri , Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bakker. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.