Top taart

Lekkere taart goed verzorgd

Luchtige, maar te simpele taart

2 vruchten fototaarten voor 16 personen besteld. Het uploaden en bewerken van foto/tekst ging erg gemakkelijk. Preview van de foto was ook duidelijk. Taart zelf vond ik tegenvallen, dit kwam niet overeen met wat de website laat zien. De taart was luchtig, maar de hoeveelheid fruit en jamvulling viel tegen. Door te weinig fruit waren er kale plekken rondom de foto te zien. De keuze van het fruit (ananas, mandarijn, halve druifjes) vond ik ook wat jammer en saai. Voor bijna €45 per taart verwachtte ik wel wat meer fruit en vulling. Al met al; uiteraard hebben we de taart opgegeten, maar ik zal in het vervolg niet opnieuw bestellen.

Weer Toppie

Ik kreeg van de ontvanger een foto van de taart De ontvanger was heel blij zag er prachter uit was vers heerlijk om naar tekijken en smaakte heerlijk zei de ontvangster een goede bakker bedankt

Ik was heerst teleurgesteld maar naar een telefoontje is tochgoed gekomen nog maals hartelijk bedankt gr jaap

Ontzettend lekkere taart!

De taart was erg lekker en daarnaast was de foto erop goed gelukt. Erg blij met het resultaat geweest!

Prima taart, maar de ontvanger krijgt niet te horen van wie de taart afkomt

Prima taart, maar de ontvanger krijgt niet te horen of te zien van wie de taart afkomt

Toptaarten betekent Topplezier

Dit jaar geen Kerst met de kinderen: moeders heeft de Lym-ziekte opgelopen en mag niet ingeént worden tegen Corona en Griep. Dus: voorlopige quarantaine. En dan is daar de mogelijkheid een mooie Kersttaart naar de kinderen c.q. kleinkinderen te sturen. En reken maar dat die allemaal heel erg blij ermee waren. Zo kan ik per beeldbellen zien hoe ze genieten en geniet op afstand dus ook een beetje mee. Zonder de fijne mogelijkheid van bestellen bij Toptaarten zou het heel wat triester voor mij zijn afgelopen.

Goed voor elkaar

Heel lekkere taart verder alles volgens afspraak

Ik had een taart voor de kinderen besteld ,en daar is hij keurig op tijd bezorgd, en het was een grote verrassing, en erg lekker .

ze waren er blij mee

Goeie kwaliteit en mooibop tijd

Keurig verzorgd en prima kwaliteit en op tijd bezorgd

Alles duidelijk: site, taarten, bezorging.

Prima ervaring. Een mooie en lekkere taart is netjes afgeleverd. Wel iets prijzig.

Bestelling niet geleverd

Kersttaart voor relatie tijdig besteld en pas na overeengekomen afleverdatum geannuleerd zonder alternatief en nu ontvang ik een mail waarin wordt gevraagd of alles naar wens verlopen is?? Bizar en zeer slechte communicatie afstemming

Uitstekend kerstgebak

De taartjes werden mooi op tijd bezorgd en zagen er schitterend versierd als kerstgebak uit. Het is zaterdag bezorgd en we eten nu (maandag) net de laatste stukjes op. De smaak is nu nog uitstekend!

Taart bodem was zwaar en foto stond verkeerd om

Jammer deze ervaring was minder. De taart was zwaar en de foto stond verkeerd om geplakt

top van toptaarten

Mooie taart. Netjes bezorgd zoals gewoonlijk.

Geweldige ervaaring keurig op tijd bezorgt super mooie taarten kwa opmaak en smaakte heerlijk. Alle taarten wie ik nu ga bestellen bestel ik bij top-taarten .

Heerlijke taart

Op tijd geleverd en een heerlijke echte slagroomtaart. Precies zoals een taart hoort te zijn.

Vlotte service

Makkelijk te bestellen, en een hele blije klant.

Heerlijk

De slagroomschnitte was heerlijk, heb zelf met bezoek meegesmuld.

PRIMA

gOED BEZORGD, ZAG ER PRIMA UIT EN WAS HEERLIJK.

Volgens de ontvanger waren ze lekker

Perfecte taart geleverd gekregen

Nadat het met de eerste taart mis ging heb ik een voucher gekregen en die gelijk gebruikt voor weer een slagroom taart te bestellen. Wat was die zaaaaaaaaaaalig . meteen geproefd natuurlijk. Daar kun je me snachts nog voor wakker maken

TOP taart inderdaad!

Op tijd geleverd. De ontvanger heeft een foto gestuurd can het resultaat en zag er goed uit. De foto was duidelijk. Het kaartje met de tekst erbij ook. Heel veel dank en tot een volgende bestelling!

Alles perfect gegaan. Super.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep