Prima ervaring Ik heb geen terugkoppeling of bedankje gehad van de ontvanger, ik zou een mooie aanvulling op de service vinden om een berichtje te ontvangen dat de taart is afgeleverd

Toppie

Prachtige taart

Voor onze nicht als verrassing een taart laten maken, echt prachtig gemaakt met foto en lekker vroeg bezorgd in Wageningen

Top taart

Lekkere taart en elke keer op tijd en mooi gemaakt

TOPservice van TOPtaarten

Prima afgeleverd en volgens de geadresseerde smakelijk op gegeten.

Fijne service, zowel bestelling als afhandeling

Bij een toevoeging/wijziging in de bestelling heel fijn contact gehad met een medewerkster: top

Super service en een heerlijk smakende taart!

Super service en een heerlijk smakende taart!

ik was heel tevreden

De zr die vinden hem heerlijk hartelijk bedankt en tot een volgende keer

Super lekker!! En mooi gedecoreerd, echt aan te raden!

Foto taart voor ons 25 jarig huwelijk besteld, ging super makkelijk! Was erg benieuwd hoe de taart er uit zou zien. Zag er echt heel mooi uit, in de stijl van de liefde, zonder dat wij dat hadden aan gegeven. Daarnaast was de taart heerlijk, maar dat vinden wij van alle taarten van Toptaarten! Bestellen zeker vaker!!

Super geregeld

Zag er goed uit, precies wat je verwacht

Heeeeeerlijk

Op tijd geleverd en de taart en het gebak zagen er perfect uit en smaakte heerlijk.

Taart was top!

Prima geregeld. Lekkere taart. De afbeelding klopte helemaal. Taart voor 12-16 pers. is prima. Niet teveel.

Zeer Top

Zeer goed gebak en netjes geleverd op de tijd die ik had opgegeven Echte Toptaarten

Heerlijke taart

Waanzinnig lekker luchtig en heerlijk van smaak

Waanzinnig lekker luchtig en vol van smaak heerlijk van genoten

Heerlijke taart, met mooie foto

Top!!

Opnieuw een super goede levering van toptaarten!

Super service! En hele lekkere taart :-)

De bezorger (Marcel, als ik het goed hebt onthouden?) heeft heel veel geduld met mij gehad. In verband met verhuizing was ik iedere keer niet aanwezig om de taart voor mijn moeder's verjaardag (die op dezelfde dag als de verhuizing jarig was) aan te nemen. Hij bleef, ondanks de lichte chaos, super vriendelijk en enthousiast en we hebben ontzettend genoten van de lekkere taart! Dankjewel :-)

Kleur marsepein was niet zoals besteld

Gebeld nav verkeerde kleur en naar aanleiding daarvan tegoedbon ontvangen.

Heerlijke taart.

Op tijd afgeleverd op het gewenste adres in Zwolle terwijl ik in Brabant woon. Prima service !!

Piece of cake!

Het was heel gemakkelijk om een cake te kiezen en de bestelling te plaatsen, en dan een aangename reis naar de winkel om hem op te halen. Aardige mensen daar ook.

Kleine taart voor 50 personen, viel tegen.

Kleine taart met klein logo, kan het de vlg keer beter zelf bakken

Bezorgen zonder kaartje

Extra betalen voor een kaartje en gelukwens en de afzender ontvangt alleen een taart en heeft geen idee. Slordig! Kan ik het beter zelf doen.

Nooit meer

Vraag duidelijk geen jam Zat er wel op taart weg kunnen geven mijn dochter geen taart triest dus nooit meer stond zelfs op de bon geen jam Maar zat er wel in weggegooid geld en geen taart

Ik ben er klaar mee !!!

De taarten inclusief het bezorgen is super duur. De taart zag er wel beter uit als de eerste keer dat ik bestelde. Maar ik vind het wat betreft de smaak en de grote van de taart geen super kwaliteit en zeker niet in verhouding met de prijzen. Ik ga voortaan wel gewoon naar de winkel. De oplossing van taarten.nl is wel netjes opgelost in de vorm van een tegoedbon ter waarde van de bestelde taart.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep