Super snelle levering en smaakt ook lekker aanbeveling waard.

Super snelle levering en smaakt ook lekker aanbeveling waard.

Erg lekker taart en keurig geleverd

Erg lekker taart en keurig op tijd geleverd.

Heerlijk versse taart.

Echt de moeite waard, optijd geleverd en Echt vers .we wachten met smart op de volgende taart die geleverd gaat worden voor onze jongste zoon. Heerlijk

Snel en makkelijk te bestellen en snel geleverd..

Gezellig van lokale bakker

Alles volgens afspraak gegaan

Taart prima, bezorging niet

De taart was als voorgaande keren perfect gelukt (fototaart) en goed van smaak. Daarvoor 5 sterren. De bezorging was echter dramatisch. Deze vond 2x op het verkeerde adres plaats. Juiste huisnummer, maar tweemaal de verkeerde straat. Dankzij de oplettendheid van de ontvangers heb ik uiteindelijk mijn taart nog in ontvangst mogen nemen. Mochten zij hongeriger zijn geweest op het moment van bezorging, was deze aan mijn neus voorbijgegaan. Gezien de hoge bezorgkosten had ik meer verwacht dan dat ik uiteindelijk zelf het halve dorp door moest voor mijn eigen taart.

Geweldig lekkere taart aan huis bezorgt!!

Vrijdag besteld en zaterdagochtend keurig netjes bezorgd!!

GEWELDIG EN HEERLIJK!!

De lekkerste taarten bestel ik hier. De fondant taart met heerlijke slagroom. Net of alles met de room na chocolade bonbons smaakt. Wij zijn er verzot op. zen de cake ook alles is smeuïg. Okay ze zijn nie goedkoop maar dit doen we ook nie elke week of maand. En wat heeel erg lekker is mag bedt wel iets meer kosten. En de betaal mogelijkheden zijn prima. Het bezorgen en eventuele opmerkingen erbij word helemaal nageleefd. We hebben dit al bij velen mensen aanbevolen. Altijd Top en nooooit van dit Concept afwijken.

kon niet beter

Dit was de eerste keer ,maar zeker niet de laatste. Was keurig op tijd ,zeer goed gebak.!!!

Geweldig goede en lekkere kwaliteit taart!

Bakker de Vries taart

Bestelling van de taart ging zeer gemakkelijk en werd door de beste bakker van Weert gemaakt, voor de prijs en kwaliteit is het aan te bevelen het vaker te doen.

Heerlijke taart van een top bakkerij

geweldig

Onze pleegkinderen voelen zich nu heel speciaal als ze jarig zijn dank zij toptaarten

Lekkere taart en top service. Netjes om 9.00 uur bezorgd

Dit is ook de reden dat ik iedere keer bestel

Super tevreden!

Taart was heerlijk! En de bezorging was goed!

Perfect!

Precies zoals beschreven meteen in de ochtend bezorgd, maakte het feest helemaal af! En lekker dat ie was

Super goed.

Geweldige service en heerlijk taart. Om nog eens te doen.

overheerlijke slagroomtaarten die door alle gasten werden gewaardeerd

Bakker komt lekker vroeg en was echt een perfecte slagroom feesttaart voor een verjaardag en daarnaast ook een Pokémon taart waar je echt punten mee scoort op een kinderverjaardag.

Top taart

Het was een heerlijke mooie taart oftewel een echte top taart

Helemaal top!

De bezorging was op tijd, de bezorger vriendelijk en de taart heerlijk vers. Zeker voor herhaling vatbaar!

Excellent Service and delivery time

Excellent Service and delivery time

Gewoon goed en lekker

Volgende keer weer

Prima taart maar jammer dat er geen bezorgtijd was aangegeven en er andere vulling in zat dan omschr

Taart was prima, maar wel anders dan door jullie omschreven (andere, simpelere vulling). Bovendien erg vervelend dat er geen bezorgtijd was gecommuniceerd. Nu werd taart precies geleverd toen ik even de deur uit was en dan moeten buren maar net plek in de koelkast hebben.

Afspraak is afspraak

De taart is op de door mij gekozen dag om half 10 geleverd. De taart kwam van een goede lokale bakker en was naar wens. Geen vijf sterren omdat ik de prijs aan de hoge kant vond(ruim 31 euro voor een 10-12 pers fototaartje incl bezorgen). Kortom, goede taart, goede bezorging, prijs kan beter.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep