Fantastische service

Zeker weten raad ik Toptaarten.nl aan en de volgende keren zal ik zeker weer bij Toptaarten.nl bestellen.

Snel, correct

Heerlijk, vers, voor ieders smaak iets

De eerste keer dat ik zo besteld heb. Geweldig, de bakker ook al een compliment geschreven. Vers en gesorteerd gebak. Echte aanrader!

Het was een toptaart!

De taart zag eruit als op de site en smaakte voortreffelijk. Geen probleem. met bestellen en de bezorging liet ook niets te wensen over.

Mooi op tijd en erg lekkere mooie fototaart

Prettig

Snel geleverd en lekkere taart.

Ik was erg laat met het bestellen van een taart. Gelukkig kwam ik op de website van toptaarten, daar kon ik een fototaart samenstellen die de volgende dag kon worden opgehaald. En hij smaakte heerlijk.

De taart was niet zoals ik verwacht had.

De taart was kleiner en dunner dan verwacht en de foto was niet duidelijk.

Precies zoals verwacht, hele mooie taart!

De taart was heel mooi en ook nog eens super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Heel blij

Heel tevreden met de service

Heel goed!

Op tijd geleverd en heerlijk gebak.

Heerlijk

Heerlijke taarten van bakkerij t ovebtje via toptaarten!

Heerlijk

De smaak van deze taart is verrukkelijk. Lekkerste slagroomtaart. Alleen jammer dat de foto taart niet mooi is. Foto was onduidelijk en snel verkeurd .

Kut

De bodem was mega droog. Bakker gebeld, hij zou mij tegemoet komen, maar niks meer vernomen. Dus mijn etvaring is Kut nooit meer.......

Gekregen waar ik om gevraagd had

Prima service alleen er word geen tijdvak gegeven wanneer de bakker komt

Het bestellen verliep niet helemaal goed. Maar de ervaring is TOP.

Zag lekker en groot

De bewoners vonden erg lekker in de soenda

Mooie taart met duidelijke foto en lekker

Taart met foto

Was superblij met de taart was geweldig.

super!

supermooie taart geworden met ons eigen ontwerp!

Snel, netjes en heerlijke taart

Snel geleverd Taart zag er mooi uit en was heerlijk

Prima, goed geregeld

Was een lekkere taart, mooi verpakt. Alleen jammer dat de notes niet worden gelezen of er op gereageerd wordt als het niet mogelijk is.

Op tijd geleverd

top

top

Lekkere taart en geslaagd kinderfeestje

Heerlijke taart

Smakelijk