Heerlijke taart!

Was een marsepein taart met fotoprint. Iedereen vond de taart heerlijk!

Foto feesttaart online bestellen met veel keuze!

Jammer dat ik niet met de !Pad kon bestellen, omdat ik daarmee niet de benodigde foto kon uploaden op de bestellijst. Dus bestellen moest op een pc. De foto is mooi scherp op de taart gekomen, maar de slagroom eromheen zag er zeer onproffesioneel uit. Volgens de ontvangers was de taart erg lekker!

Iedereen was tevreden

Iedereen was tevreden.

Gewoon goed

Duidelijk, optijd geleverd en vers en lekker

Verrukkelijk

Netjes verzorgd en bij het afhalen netjes de coronavoorschriften nageleefd. Prima tot een volgende keer

Geweldig.

Taarten zijn op tijd gebracht. En we hebben met koffietijd ervan gesmuld . Complimenten gehad dat ze heerlijk smaakten.

Super tevreden!

Slagroomtaart besteld met een afbeelding van spiderman. Bestellen ging makkelijk en kreeg netje een bevestiging etc. Op de dag dat de taart geleverd zou worden stond de bezorger om 07:45 al aan de deur. Was netjes verpakt en de bezorger erg vriendelijk. Complimenten!

Heerlijke taart,een aanrader

Geleverd volgens bestelling.

Het zou misschien fijn zijn als je een berichtje krijgt als de bestelling succesvol geleverd is.

Lekker taart, foto was goed en op tijd gekeverd

Goede service, lekkere taart en de foto stond er prima op

Heb de bestelling van luxe gebakjes niet gezien maar de heren die het hebben ontvangen waren zeer verast en het heeft hun goed gesmaakt.

Het was top voor elkaar

Goed product, goede website goede executie

Een dag te laat.

Speciale taart als dankjewel , Besteld voor 20 april, werd pas 21 april bezorgd, de persoon waarvoor het was was er die dag niet.... ik stond mooi voor schut toen ik vroeg hoe de taart was, En dan geeft toptaarten de bakker de schuld, Heb een tegoed bon gehad maarja al met al verassing verspild en waardeloos.

Prima , lekkere taart

Taart zag er wel anders uit dan op de site vertoont was.

Bestelling was TOP

Heerlijke taart en erg goed gelukt, foto stond er prachtig op!!

heerlijke verse slagroomtaart

Op tijd en vriendelijke bezorging. Prima kwaliteit.

Echt een heerlijke slagroomtaart!

De taart was echt super lekker, zag er mooi uit en kwam in een stevige doos. Tijdstip van bezorging om 9.30 was ook echt super geregeld!

Supertaart

Goed van smaak, grootte en heel vers

super, zeer lekker en super bezorging

Keurig op tijd bezorgd , en lekker

Ver van tevoren besteld , maar volgens afspraak keurig netjes op tijd afgeleverd . De taart was lekker en voor herhaling vatbaar !

Makkelijk te bestellen, ontvanger tevreden

Makkelijk te bestellen. Qua prijs prima. Ik mis alleen een afbeelding vd taart incl de foto. De ontvanger heeft een afbeelding gestuurd en dit zag er goed uit!!

Heerlijk taart... top bakker!!

Lekkere marsepein, goede vulling

Taarten waren heerlijk

De taarten waren heerlijk en zijn op tijd bezorgd

Prima kwaliteit en service

Goede afhandeling via email

Snelle levering!

Uitstekend product met snelle levering.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep