..........

al voor de tweede keer een andere taart ontvangen hen me buik er van vol

1 ster is zelfs te veel. Zeer slecht!! Bestel hier niet!

Ontzettend slecht. Verjaardag verpest. De taart zag er niet uit. Bestel hier niet!

Heb al 3x besteld hier en heb van genoten Ga zeker vaker bestellen.

Super mooie taart en goede bezorging

Super heerlijke taart!

Iedere verjaardag bestellen we dezelfde slagroomtaart. Altijd heerlijk en vers. Bezorging ook altijd op tijd. Zeer tevreden klant hier.

Was vers en lekker

Een zeer goede ervaring , makkelijk te bestellen en het was vers en lekker Op tijd geleverd

Heerlijk

Wij hebben genoten van de heerlijke/mooie pokemontaart die bij ons bezorgd is

Makkelijk en betrouwbaar, en lekker!

Snel geregeld, betrouwbare en goede communicatie en natuurlijk een heerlijke taart.

Heerlijke verse taart

Lekkere slagroom en cake

Erg goed

Heerlijke verse taart, en mooi op tijd bezorgd

Snel en goed

Om 9:00h s ochtends al bezorgd! Heel leuk!

Zeer tevreden met de taart, tekst was mooi zichtbaar

Eenvoudige bestelling, mooie taart. Tip: zorg dat je een voorbeeld van hoe de taart eruit komt te zien.

De tompouce waren voortreffelijk. Ook de prijs was het zeker waard De bezorging super Gaan in de toekomst zeker nog meer bestellen of gaan langs in de winkel

Heerlijke taart en op tijd bezorgd

Bakker Pot in Barendrecht heeft een heerlijke taart met mooie foto geleverd. Helemaal goed!

Heerlijke taart ,top

Top. Well recommended. Heerlijke taart.

Top. Well recommended. Heerlijke taart.. ik ben te vreden met de prijs en het smaakt. . Good service.

Super te snelle service

Prima geregeld! Wel jammer dat de taart een paar dagen eerder werd bezorgt dat ik op had gegeven!

Slecht gebak

Slechte tompoezen. Oudbakken

Taart was echt heel droog.

Ik heb op 18-04 een taart laten bezorgen voor mijn verjaardag en de taart was echt zo droog. Ik heb de helft weggegooid. Jammer, want ik heb wel vaker besteld bij Toptaarten.

Vraag altijd om nogatine nootjes en krijg ze er ook altijd op dus gewoon geweldig en heerlijk

Uitstekende service

Het resultaat is schitterend, het bestelproces eenvoudig. Aanrader!

Conform afspraak en goede kwaliteit

Heerlijke taart op tijd bezorgd

We hebben een taart besteld met fruit. Super lekker, vroeg in de ochtend bezorgd, helemaal tevreden

Super lekkere, verse taart bezorgd gekregen.

De taart zag er mooi uit en was heerlijk van smaak.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep