Taart zag er zo uit als ik besteld had en was lekker. Snel geleverd en goede prijs.

Echt Perfect

Zo een mooie en lekkere foto taart hebben we nog nooit gehad Echt Toppppp

Top!!!!

Paar keer bestelling geplaatst...... Top geregeld, lekkere taarten.

Ontevreden.

Een van de taarten die ik besteld had is niet aangekomen. Een week later heb ik wederom een bestelling gedaan en wederom is er een taart niet aangekomen. Dat geeft echt een slecht gevoel .

Super verzorgd

Mijn bestelling was echt mega netjes bezorgd op de tijdstip die ik had aangegeven als wens. Mega top en de kwaliteit was ook echt zeer lekker :-). Voor herhaling vatbaar

Duidelijke site, makkelijk besteld

Het enige dat ik mis: Ik had een fototaart gemaakt, en mis het dat je na afloop niet een duidelijk voorbeeld krijgt te zien. Je ziet alleen een heel klein plaatje bij de bestelling.

Een feestje

De bestelde fototaart heb ik zelf niet gezien of geproefd. Maar deze moet erg lekker zijn geweest, want er was al snel niets meer van over. Gelukkig is er een foto genomen van taart met jarige job zodat ik er toch nog van kon genieten.

Super snelle service.

Super service en makkelijk te bestellen.

Makkelijk en snel geregeld.

Een dag vantevoren besteld, volgende dag in huis. Keurig netjes en op tijd bezorgd.

Gewoon Goed

Slagroom taart was supper !! Echt genoten!!!

Netjes corona proof afgeleverd. In de ochtend zoals beloofd, zodat we taart bij de koffie hadden.

Krijgt wat je besteld

Mijn ervaring met toptaarten is geweldig! De chipolatataart is zeer aan te raden!

Perfect!!

De taart was geweldig, smaakte echt goed!!

Een supermooie en lekkere taart

Een heerlijke en mooi opgemaakte slagroomtaart besteld met een eigen foto. Uitstekende kwaliteit afbeelding. Ziet er netjes uit en smaakte heerlijk luchtig, zacht en fris!

Heerlijk gebak. Keurig op tijd bezorgd.

Prachtige en smaakvolle taart mooi op tijd bezorgd. Gaan we in de toekomst meer doen.

Was weer geweldig

Vorig jaar voor het eerst besteld, dit jaar weer een grote slagroomtaart en hij was weer heerlijk! Echte kwaliteit voor een goede prijs.

Heerlijke taart!

De taarten worden door een top bakker bezorgd. Alleen de laatste bezorging was net voor 12u. Dat vind ik erg jammer want voor koffie met gebak is 12u aan de late kant. Ik zou liever de keuze hebben tussen bezorgtijd 8-9U.

Snel geleverd, makkelijk en heel lekker

Bezorgd om 10.45 uur

De taart kwam te laat. Heb nog gebakjes gekocht teneinde toch taart te hebben bij de koffie. De taart was redelijk. Zag er mooi uit. Maar sumier opgemaakt en bestond uit uitsluitend slagroom. De taart was duidelijk minder van uitvoering dan de taart die ik besteld had in Den Haag op 30 maart 2021. Dát was een Toptaart!

Heerlijk!!

De keuze is reuze,super gegaan en de taart was heerlijk. Ja hoor voor herhaling vatbaar.

Matige kwaliteit

Ik vond de taart droog, en van matige kwaliteit. Service was wel goed. Levering keurig op tijd. Maar kortgezegd geen lekkere taart.

Toptaart van topbakker.

Heerlijk verse kwaliteitstaart. Mooi opgemaakt, keurig verpakt en vriendelijk bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

mooie taart

we hebben er heerlijk van gegeten

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep