mooie taart

we hebben er heerlijk van gegeten

Een tevreden klant en verse taart van de lokale bakker!

Prima !

Helemaal top geregeld en lekker vers

Op tijd bezorgd en vers

Heerlijke taart

Alles verliep prima, de taart werd vroeg in de ochtend geleverd, de foto was duidelijk en de taart smaakte heerlijk

Was prima.

Mijn collega’s waren zeer tevreden.

heerlijke taart

heerlijk genoten van de taart. was op tijd en hoe we hem verwacht hadden

Makkelijk en leuk

Een fotokaart bestellen ging makkelijk en is leuk om iemand te verrassen. Nadeel is wel dat je geen afbeelding te zien krijgt van de door jou ontworpen fototaart. Toen ik een foto kreeg van de blije ontvanger, was ik zelf dus wel wat teleurgesteld. De foto in het midden van de taart was maar klein. Ik had dat niet verwacht.

Gemakkelijk te bestellen, gewenste uitvoering naar tevredenheid uitgevoerd, mooi op tijd bezord en volgens ontvangers erg lekker.

Op mijn verjaardag de kinderen verrast met een heerlijke taart. En dat in 6 verschillende plaatsen van 6 verschillende bakkers Leuke reacties!! Top!

Taart is heerlijk, bestellen omslachtig

Ik heb de keuze gemaakt om de taarten zelf af te halen lokaal. De taarten waren echt heerlijk. Het bestellen was alleen wel een dingetje. Ik kon niet 3 verschillende dingen in 1 bestelling plaatsen. Moest steeds opnieuw alle gegevens invullen en dus ook steeds (vanwegen corona) een ander tijdvak kiezen om de bestellingen op te halen. Gelukkig kan het uiteindelijk wel allemaal tegelijk mee naar huis uiteraard. Maar het zou fijner bestellen als alles in 1 order geplaatst zou kunnen worden.

Mooi en lekker

Op afgesproken dag geleverd. Mooi afgewerkt en lekker.

Bestelling

IK VOND. HET TOP EN GOEDE CERVICE IK WAS HEEL BLIJ OP MIIJN FEEST DAG MET MIJN FAMILIE? TOT DE VOLGENDE KEER

Toppie

Geweldige taart mooi en super lekker

Prima ervaring

Prima bezorging, lekkere taart.

geweldig mooie taart

snel en correcte levering

Prima op tijd geleverd

Top!!

Een overheerlijke slagroomtaart, precies voor koffietijd bezorgd

De taart was heerlijk, feestelijk en op een perfect tijdstip bezorgd!

top

top

Keurig verzorgd en op de afgesproken tijd bezorgt

Mooie taart zoals besteld

Goede levering en super kwaliteit

Ik ben tevreden.

Lekkere taart, werd in de ochtend bezorgd. Helemaal top.

Uitstekende bezorging!

Onze vrienden waren zeer enthousiast en de taart smaakte voortreffelijk!

perfect

diegene die hem ontving, heeft ervan genoten

Topservice

De jarige blij verrast met een heerlijke taart !

Op tijd, vers, lekker en zoals besteld! Top

Taart was op tijd bezorgd, vers, lekker en de afbeelding was zoals bedoeld! Erg tevreden!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep