Geweldig lekker

De taarten bij jullie zijn top, snel en netjes geleverd en op tijd dank jullie wel

Taart kwam niet op afgesproken dag, dus zeer teleurstellend!

Zelf gebeld, waar de taart bleef en werd vrij snel teruggebeld. Ik kreeg email om factuur naar te sturen om de juistheid van de bezorgdag te checken met de toezegging dat de taart de volgende dag gratis zou worden gebracht. Goede service, maar ja geen taart op de feestdag zelf!

Lekkere taart, goede foto afdruk

Taart besteld voor een verjaardag. Af laten leveren op het adres van de jarige, op de dag zelf. De taart was lekker en vers en de gekozen foto was goed afgedrukt, helder en scherp.

Fantastische service

Ben heel tevreden over de service van een foto taart voor oma en opa met Pasen. De taart was ook heel mooi.

Was een leuke verrassing voor mijn beste vriendin.

Snel vanuit huis te regelen.

slecht

ik had een taart besteld en deze zou op zaterdag geleverd worden als geschenk. Helaas deed er niemand open wat natuurlijk niet toptaarten hun fout is, ik heb gemaild of het maandag nog geleverd kon worden of iets anders geregeld kon worden, maar ik krijg 0 reactie. Heb 2 e-mails gestuurd. Normaal horen ze binnen 4 uur te reageren en op alle voorgaande mails is dit ook gebeurt. schandalig. De taart is nu al een paar dagen oud dus niet meer eetbaar en ik blijf 0 reactie krijgen. Ik heb nu dus betaald voor iets wat ik niet heb gekregen. oplichterij

de taart zag er mooi uit, precies zoals besteld

we hadden als opmerking erbij gezet of de taart voor 10 uur geleverd kon worden. De bezorger was mooi op tijd. Dank daarvoor.

lekkere taart en foto was goed

lekkere taart met onze foto, werd wel laat op de ochtend pas bezorgd.

Heerlijke taart maar te late bezorging

Voorheen werden de taarten vroeg in de ochtend bezorgd, was prima, nu staat er op de site dat de bezorging voor 12.00 u is zodat hij er voor koffietijd is..... heel veel Nederlanders drinken VOOR 12.00 u koffie. Hierdoor zal ik geen taart meer via toptaarten bestellen. Hierdoor kan ik het ook niet meer aanbevelen bij andere.

kan beter

site kan beter, als je niet eerst inlogt kun je de bestelling niet afronden en moet je na inloggen alles weer opnieuw doen....

Goede kwaliteit gebak, alleen had de rand in geel toepasselijker dan appelgroen, i.v.m. Pasen

Duidelijke site om te bestellen, snelle en goede service. Ontving een dag later een mail dat de 3 x bestellingen geannuleerd waren? gelukkig zijn de taarten op tijd bezorgd waarvoor mijn dank. Vriendelijke groeten, Adrie de Lange

Heerlijk

Lekkere taart, niet te zoet en mooi afgeleverd.

Heerlijke taart,

Niet zo goed

Heerlijk zag er goed uit

Keurig bezorgd. Vriendelijk. De taart was heerlijk.

Goed product

Jammer dat er van bakker is gewisseld. De vorige bestelling waren van de bakker in de buurt en deze was zeer goed.

Goed verzorgd en gesmaakt.

Hij was heerlijk

Heeerlijk

Goeie taart, op tijd bezorgd.

Heel vers gebak

Heel vers gebak ontvangen van Bakker Bart

Heerlijke taart

Keurig op tijd en een heerlijke taart.

Voortreffelijk

Beste, Zaterdag bij de jarige jullie taart gezien en beoordeeld. Mooi opgemaakt en de smaak heerlijk. Mooie taart doos en vriendelijk persoon bij aflevering..

Keurig!

De taart werd al vroeg in de morgen bezorgd en onze (klein)kinderen hebben er van gesmuld. Duidelijke website, keurige afhandeling en lekkere producten. Ik kom vast nog een keer terug!

Gemakkelijk te bestellen, goede service en heerlijke taart!

Het was super makkelijk en snel om de taart te bestellen, hij werd op tijd besteld en ik begreep dat hij ook ontzettend lekker was. Top dus!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep