Op tijd bezorgd. Zag er gelikt uit.

Superlekkere taart!

De taart kwam precies op tijd voor de koffie en zag er niet alleen prachtig uit, maar smaakte ook nog eens heerlijk!

Heerlijk

Heerlijke verse taart Netjes geleverd Afbeelding goed gelukt

Snel en gemakkelijk te bestellen en tevreden over de kwaliteit van de taarten

Heel goed te doen ! Voor herhaling vatbaar!

Het was fantastisch! Op tijd en belangrijk ook lekker!

Toptaarten doet zijn naam eer aan. De taart was lekker vers dus een toptaart !

Mooie taart, is goed ontvangen en was heerlijk

Perfect, mooie taarten op tijd geleverd!

Heb 2 taarten voor afzonderlijke adressen besteld. Perfect op tijd, zelfs met de paasdrukte op paaszaterdag. Top!!

Top taart.

Heerlijke taart. Zag er prachtig uit. Keurig op tijd bezorgt.

Heerlijke taart. En op tijd geleverd. Bedankt.

Heerlijk, super vers, bedankt top taarten.

Heerlijk gebak met geweldige service.

Kon niet beter. Zelf baalde ik toen ik de bestelling moest plaatsen , dat er eindelijk op 2e paasdag geen bezorging zou zijn. Waarop ik een chat begon met een medewerkster, en ook nog onder mijn order zette bij opmerkingen dat ik hoopte dat als het op zaterdag binnen kwam het maandag nog lekker zou zijn. Tot mijn verbazing kreeg ik de volgende dag een telefoontje waarop ik verrast was , dat ze het maandag , 2e paasdag ook nog bij mij zouden kunnen afgeven. Hoe blij kun je iemand dan maken. Dat maakt nu net het verschil. Toptaarten, het was helemaal Top met super vers gebak. Groetjes van een blije klant !

Fantastusch

Al paar keer via jullie besteld, zeer tevreden over. Hier is van de slagroomtaart nooit een stukje over.

perfect

Was weer een heerlijke taart , goede levering en wij hebben weer genoten

Was in 1 woord super. Heerlijk vers gebak, precies zoals op de foto staat. Voor herhaling vatbaar

Tevreden

Bestelling netjes aangekomen

Hrt was een mooie en een lekkere taart

Ik ben heel tevreden wij vonden het ook fijn dat het in de morgen kwam Ik raad het iedereen aam om het bij jullie te bestellen. Vriendelijke groeten Louisa

Lekker taart en keurig bezorgd

top geregeld

goede website, makkelijk te bestellen en naar ieders wens aan te passen kwaliteitsgebak

De taart was geweldig en heerlijk

Jammer dat het kaartje vergeten was (maar dat is goed gekomen)

Bestelling ging eenvoudig en de aflevering was mooi op tijd.

Fantastisch!!!

Lekker vroeg bezorgd, heerlijke slagroomtaart.

snel een lekkere taart geleverd

Een taart uitzoeken, gegevens invoeren en de volgende dag al lekker gesmikkeld van de taart. Heel makkelijk en alles wijst voor zich.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep