perfect

perfect

Top taart op tijd geleverd en was heerlijk

Top taart op tijd geleverd en was heerlijk

Taart laten bezorgen bij dochter . Bezorgd werd een enorme grote slagroomtaart van ambachtelijke bakker Ron uit Deurne. De smaak was overheerlijk en meer dan het geld waard. Resultaat : blije dochter en een zeer tevreden gever. Top!

Heerlijke verse taart

Voor het eerst besteld via TopTaarten. Het fijne was dat de taart door de lokale bakker werd gemaakt en dat kon je ook proeven. Was heerlijk vers en prachtig versierd.

Snelle en goede service

Uitstekende service en de leveringen zijn altijd keurig op tijd.

Keurig

Netjes geleverd op de afgesproken tijd.

blije ontvanger!

Heerlijke taart en mooi op tijd geleverd.

Heerlijke taart en erg mooi geworden

Mijn zoontje heeft hem zelf ontworpen, maar was erg mooi geworden en smaakte heerlijk. Fijne bakker ook waar de taart was op te halen.

Topservice

Ik heb naar 2 adressen een taart laten bezorgen in 2 verschillende plaatsen. Taarten kwamen bij 2 bakkers vandaan. Ik wist dat er een verschil in opmaak zou kunnen zijn, maar deze verschilden wel heel erg in opmaak (1 leek op het voorbeeld). Voor het formaat en smaak maakte dit niet uit, beiden waren zeer smakelijk heb ik gehoord

Super gebak en service

Gesorteerd gebak besteld kwam van de lokale bakker maar was super. Echt voor herhaling en aanrader.

Was heerlijk

De taart was lekker, alles op smaak. Heb er echt van genoten.

Prachtige taart geleverd!

Is ergens bezorgd, dus kan er verder niets over zeggen dan dat ik een foto heb gezien van een prachtige taart die op tijd bezorgd was.

Mijn dochter en gezin kregen de taart in de ochtend en vonden hem heerlijk!

Heerlijk, vers, en vroeg bezorgd!

De taart was heerlijk. Mooi versierd en heerlijk vers! De bakker kwam lekker vroeg, dus ruim op tijd voor de koffie!

Prima service, lekker gebak

Raad iedereen toptaarten aan

Goed voor elkaar

Ze waren erg verrast en de taart was heerlijk!

Foutje.....Bedankt !

De foto op de taart kwam mét strepen (!) slecht over. De naam stond niet volledig op de taart. Laatste letter ontbrak. Het geheel zag er mislukt uit. Positieve ervaring. De taart werd keurig op tijd bezorgd. De taart op zich was verrukkelijk.

Heerlijke taart

Goede service, mooie taart en nog super lekker ook!

Ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de slagroomtaart die jl. Vrijdag is bezorgd Dat was echte lekker Taart, Ga zo door ik hoop dat ik gouw een bestelling kan doen. Met dank Henk kempff

Top en snel geregeld!

Super service

Het gebak is voortreffelijk. De levering is uitmuntend.

Bestellen gaat gemakkelijk, veel keus, redelijk geprijsd. Bestelling kwam ook keurig op tijd. Kwaliteit top (maar dat komt door de lokale bakkers die gebruikt worden). Enige jammere is dat je geen tijdstip kan/mag aangeven, alleen een dag, dat zou een aanrader kunnen zijn.

Super tevreden!

Alles was zoals ik verwacht had.

mooi lekker en een verassing

mooi gelukt lekkere taart en een verassing voor mijn man.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep