Prima geregeld

Al een aantal keren gebruik gemaakt van uw service to tevredenheid .

Vlot besteld, goede aflevering, prima kwaliteit

Een handige manier om mensen die ver weg wonen te verrassen .

Zo heerlijk vers

Geweldige ervaring. Gesorteerde gebakjes en heerlijke appeltaart. De smaak was voortreffelijk en keurig verpakt en ook snel bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar!

Bestelde taart keurig op de juiste datum en tijd afgeleverd

Bestelde taart keurig op de juiste datum en tijd afgeleverd

Geweldige heerlijke taart en service

Super snel geleverd en heerlijke taart 10+ ik ga dit ieder jaar doen

Geweldig lekker

De taart was echt geweldig, en super lekker

Adequaat

Eenvoudign telefonisch bereikbaar voor vooraf advies en hulp na online reservering. Fijn dat voorkeursbezorgtijd telefonisch kon worden doorgegeven en dat ook daadwerkelijk op dat moment bezorgd is. Vriendelijke telefonische service en uitstekende kwaliteit taart.

Te laat bezorgd en meer slagroom dan fruit

Bezorging stond tussen 8:30-12:00, echter is dit 12:45u geworden! Jammer want taart wil je graag met de koffie rind 10-10:30u eten. Helaas leek de bezorgde taart ook in de verre verste niet op de taart die op de website verkocht wordt! Voor €53 euro een luxe vruchten/fruit taart voor 20 personen is pittig maar wanneer 50% van de duurste ingrediënten (het fruit) wordt vervangen door slagroom, vind ik dat zéér teleurstellend. Het cijfer 3 is voor de klantenservice, bezorging nul en bakker ook nul punten! Als je iets op een foto zet en verkoopt moet je dat ook leveren!

Heerlijk

Heerlijke slagroomtaart en snel bezorgd

Niet zoals afspraak

???

Top !

De petit fours waren heerlijk, zagen er prachtig uit en waren mooi op tijd bezorgd, blij mee ! Bedankt

Goed product geleverd

Collega’s waren tevreden en het was erg lekker.

FANTASTISCH.. AAA+++

Gewoon in één woord "Geweldig".. !!! Iedereen heeft genoten van de heerlijke gebakjes.. kortom.. ik beveel jullie absoluut aan!!!

Enorm lekkere taart!!

Super goeie service van Toptaarten. Op de afgesproken plaats en tijd kwamen zij de taart leveren. Het maken van een foto's taart was ook heel makkelijk. En wat was ie lekker!! Zeer geslaagd!

Taart smaakte heerlijk. En was er op tijd.

Mooi en lekker!

Makkelijk te ontwerpen, goede service en op tijd bezorgd. Ontvanger was er heel blij mee. Smaakte goed!

Lekkere taart

Nvt

Lekkere taart

Iedereen heeft van genoten was erg lekker. Bedankt

Top geregeld!!

Heel snel en vlot geregeld!! en lekkerrr

geweldig en een goede service

Het was netjes op tijd bezorgd en een goede service. de taart was extra lekker.

Degene die de taart ontving was zeer te spreken over de kwaliteit

Prima geregeld, mooie taarten

Ontwerp van de afbeelding op de taart was makkelijk en leuk om te maken. Resultaat was goed gelukt.

super

gevraagd leveren voor 10.00 gelukt super, mooie sortering heel blij mee

Slecht

Krijg 2x een taart die ik niet besteld had!

Over heerlijke taart

Ik had deze taart besteld voor onze kleindochter die werd 5 jaar De taart zag er echt prachtig uit en smaakte over heerlijk

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep