Zag er naar wens helemaal goed uit en smaakte prima

Perfect geregeld!

Top taarten komt alle beloftes na!!!!

Iedereen blij!

Erg lekker!

Lekkere taartjes van de lokale bakker

Jammer dat je geen track & track code krijgt. Spannend of hetgeen je besteld hebt binnen komt en zo ja op tijd. Dat was keurig het geval. Ruim voor 12 uur, zoals beloofd, stond de bakker voor de deur met verse gebakjes. TOP !

Top taarten is echt top

Heerlijk verse taart!!!! Leuk om cadeau te geven.

Heerlijk gebak

Ruime keuze en gemakkelijk thuisbezorgd. Bestel regelmatig via Toptaarten en dat bevalt erg goed!

Altijd super

Altijd weer een feest als Top taarten is geweest

Heerlijke taarten! Foto taarten zijn heel netjes gemaakt. Altijd vroeg in de ochtend geleverd ! Wij zijn heel tevreden over Top taarten.

mooie taart maar

mooie taart maar geen chipolata vulling ,en daar had ik deze taart nou juist op uitgezocht . marsepein was niet te zoet en taart was heel vers ! werd op tijd lekker vroeg bezorgd. als het nou ook nog chipolata vulling had gehad had ik de taart aanbevolen heb nu nee gezegd omdat het geen chipolata vulling was.

PERFECT

Mooi op tijd en goed afgeleverd volgens onze wens. Zeker als verrassing. Top En smaak was prima.

snel en gemakkelijk en volgens de ontvanger lekker.

Ik ben zeer tevreden

Het was geweldig, uitstekende sortering, keurig op tijd geleverd, prima!

Gewoon goed

Prima taart zag er keurig uit!

En wat denk je? Hij smaakte ook nog verrukkelijk!

Verrassing voor mijn ouders. Leuke foto erop en vroeg bezorgd. Ze hebben er echt van genoten. Super lekker , vers fruit en top!!

Enthousiaste reacties ontvangers.

Was gewoon super geregeld.

De ontvangers waren verrast

Leuke manier om iemand te verrassen

Heerlijke taart, jammer van de late bezorging

Helaas werd de taart pas in de middag bezorgd. Toen ik belde om te vragen hoe laat de taart ongeveer bezorgd zou worden, heb ik lange tijd in de wacht gestaan. Gelukkig was de taart wel erg lekker.

Men was erg blij en hij was heerlijk

Ik had deze besteld voor de verjaardag van mijn vrouw die in een verzorgingshuis verblijft en ze heeft genoten van de taart als ook de andere bewoners

zag er perfect uit!!!

de taart zag er aan de buitenkant perfect uit, echter was de cake een beetje droog. Jammer. Gelukkig maakt de verse slagroom veel goed :-)

Altijd op tijd en goede kwaliteit.

Altijd op tijd en goede kwaliteit. Verder makkelijke en gebruiksvriendelijke website.

Geweldig?

Mijn collega's waren echt super blij met de taart, ze vonden hem heerlijk! Mooi op tijd geleverd ook (dat ie bij de koffie opgegeten kon worden ) En ik was ook heel erg blij met de service en de kwaliteit van de taarten.

helemaal naar mijn zin

De bestelling had ik niet gezien,maar degene die het ontvangen had was zeer enthousiast en bedankte mij uitvoerig.Ik ben blij dat deze regeling getroffen kan worden in deze coronaperiode. Hartelijk dank, voor herhaling vatbaar

Lekkere taart en zag er mooi uit. Goede en snelle levering.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep