Het gebak was lekker de bestelling kwam na koffietijd

Ik had gevraagd om de bestelling 0930 uur te bezorgen maar kwam tegen 1100 uur. Het was erg lekker maar een uur te laat voor de koffievisite. Dat was jammer.

Toptaart, goede marsepein

Petit fours met logo?

Het was op zich goed maar wel anders dan de website deed vermoeden "Petit fours met logo" kreeg een creatieve variant waardoor het logo bijna weg viel.

Feest in duigen

Taart besteld en mijn ontwerp niet overgenomen door de bakker. Tekst viel weg en van het ontwerp was niks meer overgebleven.. ook niet ingelicht. Heel jammer bestel voortaan niet meer.

Taart zag er heerlijk uit. Ook in de morgen bezorgd!

Goed van kwaliteit en op tijd afgeleverd.

Tevreden

De taart was goed ontvangen en smaakte prima. Zeker voor herhaling

Tevreden

Op vrijdag eind van de middag taart besteld, zaterdagochtend in huis. Snelle levering en lekkere taart. Wij zijn tevreden klanten.

Verrukkelijk

Voor herhaling vatbaar

Gewoon weer prims

Ik bestel regelmatig bij jullie een taart, lekker makkelijk, we hoeven niet de deur uit (zeker in deze gekke tijd) en de taarten zijn prima. In mei komt de volgende bestelling. Tot dan!!

Taarten heerlijk van deze bakker, maar bezorgtijden kloppen totaal niet

Ik heb enkele malen taart mogen ontvangen van deze bakker. Prima kwaliteit. Alleen de gevraagde bezorgtijden, rond 11 uur , ivm afspraken, werd of heel vroeg, voor 9 uur ochtends of heel laat na koffietijd. Afgelopen zaterdag kwam een buurvrouw van 3 deuren verder (ik ken haar amper) mij tegemoet lopen, ik heb de taart niet aangenomen, geen plek, dus ze hebben em weer mee teruggenomen. Na tel.overleg bezorgd, maar de doos was open en de taart geblutst.Tip; wat voor zin heeft het een bezorgtijd erbij te zetten, als het toch niet gebeurd. En tip 2: laat de doos verzegelen ivm afgeven bij buren. Tip 3: geef een bezorgtijd door, dan kan men daar rekening mee houden.

Volgens de ontvangers was dit een lekkere taart!

Makkelijk te bestellen.

Zeer goede bestelling

Snel en accuraat en nog heel lekker

Super goed

De taart was goed verzorgd. Maar ik zal ook een hazelnootschuim taart willen bestellen met een foto er op

duur

Ik bestel een appeltaart voor 8-10 personen maar ik krijg maar een mini taartje. Geen idee wie bedacht heeft dat je zo'n klein taartje kan delen in 10 normale stukken. Daarbij komt ook nog is de prijs.... Voor 18 euro verwacht je toch echt wel een flinke taart.

goede service en heerlijke taart

leuke en lekkere verrassing

Toppie

De bestelling is goed gegaan ietsjes later bezorgd maar dat is geen probleem en de taart was heerlijk vers en lekker

Prima taart

Netjes optijd ,goed vers. TOP!

Geweldig#

Ik heb al een paar keer een bestelling geplaatst. Ik hoor van de ontvangers dat het echt heerlijk is. Ook wordt er op de afgesproken dag en tijd bezorgd, dus ik ben zeer tevreden.

Taart was lekker en uiteindelijke resultaat was zoals verwacht/gehoopt.

Absoluut Toptaart

Prima en smaakvol taart van de stadsbakker.

Gemakkelijk en op tijd geleverd

Het was heel duidelijk wat je kon kiezen, daarna betalen en op tijd geleverd, top!

Prachtige heerlijke taart snel en correct geleverd!

Lekkere taart

Dit is de vierde keer dat ik een taart bestel via toptaarten. Tot nu toe tevreden over kwaliteit van de taart en de levering.

Helemaal top

Prima.

Prima geregeld, lekker en op tijd bezorgd!

Prima gebeld, lekker en op tijd bezorgd

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep