Zeker voor herhaling vatbaar!

Op tijd bezorgd. Het zag er mooi uit. En het was heerlijk. Precies zoals je wilt als klant!

Heerlijke en mooie taart!!

Top service!

Super lekkere taart. Snel geleverd. Foto kwaliteit was mooi.

mooie taart en lekker ook

Blij met de taart en nog belangrijker mijn zoon ook. keurig optijd en netjes afgeleverd.

Super lekker

Goed verzorgd was ook erg lekker TIp Misschien kunnen jullie op de site welke lokale bakker het levert

Prachtige taart

De taart was werkelijk prachtig. De gekozen foto, was levensecht. Leuk detail de bakker had er twee goudkleurige trouwringen op gedaan omdat het een 3jarig huwelijksjubileum was. De taart was ook erg lekker. Dank je wel, bakker Zandstra.

Super lekker en top geregeld!

Een echte aanrader!

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

De bestelling werd op tijd geleverd en de kwaliteit van het gebak was prima.

Excellent birthday taart and excellent service!

Gorgeous birthday taart arrived on time. Great service.

Prachtige taart

Prachtige taart foto van zeer goede kwaliteit. Heerlijk lekker fris van smaak

Toptaarten was weer top met taarten !

Prachtige taart en op tijd afgeleverd.

Bakker Allerman

Een fijne bakker. We wonen hier net 6 mnd en bestellen met enige regelmaat.

Altijd goed

Prina getegeld , en erg lekker!

Altijd erg lekker,

*Smaak, kwaliteit perfect, vriendelijke bezorging. *Chocolade Allergie wordt niet altijd rekening mee gehouden. *Wel raar dat je voor 1.50€ een bericht er bij kunt doen en dit is een afgescheurd a4 tje. Ervaring met afgelopen kerst: afgescheurd a4tje met een getypte regel kerstwens en afzender op de taartdoos meegeleverd i.p.v. toepasselijk kaartje met tekst, de kerstwens met afzender. *We verheugen ons er op om binnenkort weer ons zelf te trakteren op een taart.

Geweldig !!!

Helemaal top: heeeeeerlijke taart, zag er prachtig uit, keurig op tijd en supervers geleverd: niets dan lof!!!

Bijna top.....taart

Heb inmiddels diverse malen besteld bij jullie. TOP. Wat ik jammer vind, is dat bij de laatste taart, de grootste, alleen op de rand vruchten zitten, wat inhoudt dat degenen die een stuk uit het middengedeelte krijgen alleen slagroom hebben. Taart is voor 40 á 45 personen, zou hem persoonlijk ook zo opmaken. Maak hem desnoods 5 euro duurder of laat de besteller dit kunnen aangeven. Verder: alleen maar lof. Deze taart was voor een groep mensen met een verstandelijke beperking, dus vond ik dit een beetje sneu. Kan ik hier een reactie van jullie op krijgen?

Heerlijke taart

Bestellen en ontwerpen van een taart gaat heel simpel. De taart wordt bezorgd door de lokale banketbakker. De taart was heerlijk!

Heerlijke chipolata taart!!!

Heerlijke taart kon er zelf geen genoeg van krijgen en leuke traktatie met eigen afbeelding en tekst. Binnen 1 dag nog kunnen regelen, top!!!

Extreem wazige afbeelding

De taart die wij voor de verjaardag van een van onze personeel leden bestelden smaakte prima. Maar de foto op de taart was extreem wazig en verlopen. Als de kwaliteit foto aangeleverd niet goed genoeg is verwacht ik in ieder geval een bericht met de optie iets anders aan te leveren. Aangezien het voorbeeld op de website in orde was.

Slechte ervaring met hun

Slechte ervaring Taart ontvangen maar alles lag eraf qua fruit zijkanten waren rommelig en zaten haren op de taart nooit meer bestellen via toptaarten. Ik vind het slechttaarten.nl

super simpel, lekker en snel klaar

super simpel, lekker en snel klaar

de bakker was erg op tijd dat vond ik geweldig

Ook zag de taart er prachtig uit vond het alleen nog wat aan de kleine kant dat wordt de volgende keer nog een grotere taart bestellen verder was de taart erg fris en erg lekker zeg maar een top taart dank jullie wel tot de volgende keer met de vriendelijke groetjes

Goed verzorgd

Taart was optyd

Het was een super mooie, lekkere taart!

Beegden bakkerij had een heerlijke, mooie taart gemaakt!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep