In 1 woord FANTASTISCH

Mijn ervaring is met de slagroom fototaart chocolade. Het ontwerpen van de print ging makkelijk en je kon veel keuzes maken. Het bestellen daarna was simpel te doen. De taart is op tijd en onbeschadigd geleverd en de bezorgers waren zeer vriendelijk. De print kwam overeen met het ontwerp en de versiering op de slagroom bovenrand was leuk gedaan. En dan nog het belangrijkste: de smaak. die was verrukkelijk! Iedereen heeft heerlijk gesmuld. Dat smaakt naar meer, dus wat mij betreft een mega aanrader.

Zeer lekken en vers

Lekker en vers

Best oké

Prima taart, lekker ook, maar de tekst stond op zijn kop bij de foto. Kan gebeuren denk ik en opzicht nog wel grappig maar is nu de tweede keer dat dit is gebeurt. Misschien 3 X scheepsrecht…

Makkelijk bestellen. Levering mooi op tijd. Lekker verse taart. Aanrader!

Heerlijke taart en vooral ruimschoots op tijd !

1e keer ,maar prima !

heel goed

heel goed

geen klachten prima service

Snel top en heerlijk was ie weer !!

Was op tijd geleverd maar ook de bezorger had ook aan mijn verzoek voldaan .en dat ook nog dat die echt heerlijk was.

toppie

de kennis was er alle lof over en heerlijk vers. ik ook blij geslaagd.

Top taart

Was een mooie foto taart en hij smaakt heerlijk

Op tijd bezorgd en lekker hoorde we. Jammer dat ik geen bericht gelijk in de mail kreeg dat deze bezorgd is.

Erg lekker

Mooi versierd, erg lekker en snel geleverd

Zeer goed.

Erg lekker gebak. Allemaal erg goed verzorgd.

om bij jullie naam te blijven TOP

mijn enige verbeter punt zou zijn geef de mensen een seintje als de taart is bezorgt

Misbruik van Emailadres

Heb er 1x een bestelling gedaan. En dan 2 dagen later een irritante email of je een review wil schrijven.... Natuurlijk, heb ik jullie toestemming gegeven om mijn email adres te misbruiken voor dit soort onzin!! Nee, dus daarom deze zeer positieve review!!

Voortreffelijk

Het gebak was heerlijk. En smelt zo weg, zo vers was het gebak.

Smaakt naar meer!

Keurig verzorgd, een mooie taart en netjes op tijd! Kortom, een echte verrassing! En dat was ook de bedoeling!

positief

heerlijk gebak,optijd bezorgd; al vaak gebruik gemaakt van toptaarten en altijd tevreden

Goeie service

Goed geregeld en complimenten van de ontvanger gekregen.

Op tijd bezorgd, precies zoals als bestelling is gedaan en heerlijk ‼️

Lekkere taarten die met een top service worden bezorgd

Simpel je eigen fototaart ontwerpen. Precies hetzelfde als op de foto

Prima geregeld. Bedankt

Heeeeerlijke taarten

Ik ben niet zo gek op slagroomtaarten, maar heb eens een slagroomtaart van Toptaarten voor m’n kiezen gehad, en vond m heerlijk. Voor de verjaardag van m’n zoontje heb ik een foto taart besteld, en deze was ook nog eens erg mooi gelukt. Aanrader!

Matig

Op het plaatje had ik 'm heel anders samengesteld. Het was gewoon een doorgaans slagroomtaart met een foto er op, viel me erg, erg tegen

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep