Heerlijk

Het was een taart voor mijn vader. De taart was heerlijk en de foto mooi glanzend. Fantastisch.

ABSOLUUT G E W E L D I G!!!

ABSOLUUT GEWELDIG HARTELIJK ONWIJS BEDANKT

Was heerlijk

Prima taart en vroeg geleverd.Top

Heerlijke taart

Heerlijke verse taart en keurig op tijd bezorgd. Smaak van de taart was erg goed. We hebben genoten!

De bestelling is op tijd geleverd, vriendelijke bezorgers en de taart was heerlijk.

Heerlijke verse taarten!

Echte banketbakkerstaarten thuis of op het werk bezorgd

goed en lekker

mijn collega's vonden de taart leuk en lekker

Geleverd wat beloofd is

Mooie taart met scherpe foto. De fototool op de site werkt heel makkelijk. Jammer dat je niet een bezorgtijden kunt afspreken. De taart werd ‘s morgens om 7 uur al bezorgd.

Bestelling was super en in de ochtend lekker op tijd geleverd.

Goed voor mekaar.

Hij smaakte prima. Er is maar 1 ding en dat is : Voor herhaling vatbaar.

Heerlijke taart

Heerlijke, verse slagroomtaart. En.... voor koffietijd bezorgd!

ik twee taarten besteld ze zijn alle twee perfect afgelevert.

de 2 taarten waren optijd afgelevert . en waren erg lekker .ik ga vaker bij jullie bestellen.

Duidelijk en makkelijk te bestellen

Het was makkelijk om te bestellen, duidelijk aangegeven. En we hebben goede reacties terug gehad, de taart was heerlijk!

Simpel te bestellen

Alleen jammer dat je er geen tijdvak bij krijgt wanneer ze de taart komen brengen

Mooie en lekkere taart

Voor het eerst besteld. Het is waren prachtige en ook nog lekkere taarten. Aanrader

heerlijk gebak een aanrader.

s'Morgens om even over 10 uur werd het gebracht en het was heerlijk vers gebak en we hebben er allemaal van genoten en voor ieder wat wils. Daar door een top verjaardag gehad. Bedankt voor de service.

heeeerlijk

lekkere verse taart en is paar dagen lekker gebleven

Heerlijk vers!!!

Iedereen heeft ervan genoten!! Top service

Geweldig!

Heerlijke taart van prima geleverd, waar de ontvangers erg blij mee waren.

Heerlijke taart, mooi op tijd geleverd (vroeg in de ochtend)!

De website gaf tijdens ontwerp wat problemen, maar de taart maakte dat ruimschoots goed. Zodanig dat ik nu (as we spaek) de volgende alweer ga bestellen ;-)

We hadden er meer van verwacht

Alles was goed geregeld bij toptaarten, alleen wij vonden de taart een beetje te droog kan iets smeueger. Voor die prijs kan het beter Was wel mooi opgemaakt

Super geregeld EN meegedacht door de maker

Echt heel fijn; ik had een taart met persoonlijke foto op de bovenkant besteld. En in de opmerking bij het bestellen gemeld 'let op notenallergie'. De bakker was zo alert om deze bovenkant er niet op te doen omdat deze van marsepein (bevat amandelen) gemaakt wordt. Uitstekende beslissing zodat de jarig toch ook zelf van de taart kon genieten!

Taart prima, op de afgesproken tijd bezorgd

Taart mooi en heerlijk, wel jammer dat de kosten voor de taart mee gestuurd worden. Het was een verassing en dan maken de kosten natuurlijk niet uit, dus tip, stuur geen kosten mee op de uitdraai

Slecht

Foto taart besteld voor 12 tot 16 personen Kost rond de 32 euro Komt er een taartje waar net 9 stukjes uit kunnen. 19 x 19 cm Bakker gebeld waar het vandaan kwam, Die was het niet met mij eens, had een taart geleverd voor 10 personen, nou dat zijn er 6 te weinig hij vond dat hij gelijk had, verder geen discussie mogelelijk Zou nog wel een Schnitt komen brengen een keer, die kwam ook wel eind vd middag. Dat is dus prima

Heerlijke verse taart!

Kwaliteit taart, voor herhaling (3e) vatbaar!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep