Op de aangegeven dag vroeg bezorgd

Altijd afwachten of een verrassing ook goed uitpakt, maar als de bestelde gebakjes vroeg bezorgd worden, geeft dat vertrouwen voor komende bestellingen

geweldig

ik heb een bestelling gedaan omdat ik jarig was en we niet bij elkaar konden zijn door corona en wou natuurlijk wel iets doen voor me verjaardag dus 2 taarten besteld 1 voor me zus en haar gezin en een voor Mn zusje en haar gezin kreeg om half 10 al een Appie dat de taart al binnen was bij me zusje en de middag bij me zus dus toptaarten.nl ga zo door vind het echt te gek hoe jullie dit doen dus zoek u nog een taart bij toptaarten.nl moet u zeker zijn

Prima en overheerlijk

Het was goed op tijd voor bij de koffie en de taart was overheerlijk

Mooie taart

Mooie taart,op tijd gebracht,

TOP voor elkaar.

Prachtige en lekkere taart ontvangen, geheel naar wens.

1 zin is te weinig, om dit uitleggen .

Dit was voor mij de eerste ,dat via toptaart een bestelling heb gedaan. De mensen voor wie het bestemt was vonden het geweldig en vooral de vriendelijke man dit het kwam brengen en zie toen , gefeliciteerd, Dat hebben die oudere mensen erg goed gedaan. Voor alle nu het corona tijd is .Dus voor al dit vast niet de laatste keer zijn.

Goede service en overheerlijke taart van bakkerij teunissen

Prima taart en snel bezorgd

Heerlijke taart!

Een heerlijke taart en keurig op tijd bezorgd!

Precies wat en hoe ik 't wilde...

Verjaarstaart voor mn tante die we niet kunnen bezoeken, maar door de foto-taart voelde het voor haar of we dr toch waren.

Keurig verzorgd, op tijd geleverd en heerlijke smaak.

Prima . Voor herhaling vatbaar.

Super goede levering en smaakte goed

Zeer goede levering en optijd

Lekkere taart

Taart ziet er prachtig uit, is lekker vers. Smaakt heerlijk

Super handig dat je iemand in een andere stad kunt verrassen met een taart van de lokale bakker.

Heerlijke taart, perfecte levering

De bestelling gaat heel gemakkelijk. Je kunt vooraf betalen, waardoor de taart alleen maar hoeft te worden afgehaald. Nog nooit problemen gehad met afhalen (zelfs niet met de drukke kersttijd). Overheerlijke taart!!!!

Bestellen, bezorgen etc. verliep allemaal goed en op tijd.

Was Geweldig!!!

Het was n mooie ,maar ook een heerlijke taart!!!

Heerlijke verjaardag's taart, we zijn tevreden

Het was precies hoe ik heb gevraagd, op tijd, heerlijk en wij hebben genoten van mijn man's verjaardag met taart en alles.

Bestelde taart was perfect!

De taart werd door de lokale bakker in de vroege ochtend bezorgd, perfect zo konden we er al in de ochtend van genieten, het was een heerlijke taart, voor herhaling vatbaar!

Een echte toptaart

Lekkere verse taart en zag er heel goed uit. De bezorging was zeer goed en de taart was ook fijn verpakt.

Duidelijke foto en heerlijke taart

Heerlijke taart met een duidelijke foto

Voor herhaling vatbaar.

Makkelijk om online een taart te bestellen naar keuze. Het resultaat mocht er zijn, zowel om te zien, maar zeker ook de smaak.

Superrrrr mooi de frozen taart en erg lekker

Netjes op tijd bezorgd het taart was super mooi en erg lekker onze kleine meid van 3 vond de frozen taart erg mooi en lekker

De vruchtentaart was heerlijk

Daarom bestel ik de taart regelmatig

heerlijke taart

makkelijk te bestellen, goede prijs, de taart was heerlijk

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep