Mooie leuke taart!

Mijn taart laten versturen als verassing en dat is gelukt! Hij was erg lekker en zag er mooi uit. Bezorging was ook super! Dank!

Kwaliteit was goed maar formaat absoluut te klein

Deze week een taart van 12-16 personen besteld, kwaliteit was verder goed maar de taart was absoluut niet voor dit aantal personen daar was hij veels te klein voor

Super, snel, lekker

Super snel geleverd, goede bezorgtijden. Erg lekker

Heerlijke taart

De taart was heerlijk en zag er mooi uit. Mijn jarige dochter vond 'm prachtig! Maandagavond laat besteld en woensdagochtend al kunnen ophalen bij een bakker in de buurt, top!

Makkelijk

Makkelijk besteld, netjes bezorgd.

Heerlijk

Het was een taart voor mijn vader. De taart was heerlijk en de foto mooi glanzend. Fantastisch.

ABSOLUUT G E W E L D I G!!!

ABSOLUUT GEWELDIG HARTELIJK ONWIJS BEDANKT

Was heerlijk

Prima taart en vroeg geleverd.Top

Heerlijke taart

Heerlijke verse taart en keurig op tijd bezorgd. Smaak van de taart was erg goed. We hebben genoten!

De bestelling is op tijd geleverd, vriendelijke bezorgers en de taart was heerlijk.

Heerlijke verse taarten!

Echte banketbakkerstaarten thuis of op het werk bezorgd

goed en lekker

mijn collega's vonden de taart leuk en lekker

Geleverd wat beloofd is

Mooie taart met scherpe foto. De fototool op de site werkt heel makkelijk. Jammer dat je niet een bezorgtijden kunt afspreken. De taart werd ‘s morgens om 7 uur al bezorgd.

Bestelling was super en in de ochtend lekker op tijd geleverd.

Goed voor mekaar.

Hij smaakte prima. Er is maar 1 ding en dat is : Voor herhaling vatbaar.

Heerlijke taart

Heerlijke, verse slagroomtaart. En.... voor koffietijd bezorgd!

ik twee taarten besteld ze zijn alle twee perfect afgelevert.

de 2 taarten waren optijd afgelevert . en waren erg lekker .ik ga vaker bij jullie bestellen.

Duidelijk en makkelijk te bestellen

Het was makkelijk om te bestellen, duidelijk aangegeven. En we hebben goede reacties terug gehad, de taart was heerlijk!

Simpel te bestellen

Alleen jammer dat je er geen tijdvak bij krijgt wanneer ze de taart komen brengen

Mooie en lekkere taart

Voor het eerst besteld. Het is waren prachtige en ook nog lekkere taarten. Aanrader

heerlijk gebak een aanrader.

s'Morgens om even over 10 uur werd het gebracht en het was heerlijk vers gebak en we hebben er allemaal van genoten en voor ieder wat wils. Daar door een top verjaardag gehad. Bedankt voor de service.

heeeerlijk

lekkere verse taart en is paar dagen lekker gebleven

Heerlijk vers!!!

Iedereen heeft ervan genoten!! Top service

Geweldig!

Heerlijke taart van prima geleverd, waar de ontvangers erg blij mee waren.

Heerlijke taart, mooi op tijd geleverd (vroeg in de ochtend)!

De website gaf tijdens ontwerp wat problemen, maar de taart maakte dat ruimschoots goed. Zodanig dat ik nu (as we spaek) de volgende alweer ga bestellen ;-)

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep