Super lekkere taart

Super lekkere taart!

Toptaarten is top

Regelmatig bestel ik taarten die mijn klanten worden bezorgd omdat ze een grote aankoop hebben gedaan en wij dit met hen willen vieren. De taarten worden altijd op tijd bezorgd en de klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit, wij over de foto die erop zit.

Prima, goed en correct afgehandeld en geleverd.

Super, zowel van binnen als van buiten!

Levering was op tijd. Taart ziet er goed uit en door eters als heel lekker bevonden.

Lekkere taart

Op tijd geleverd en lekker

Heerlijke taart

Mooie en heerlijke taart.

Heerlijke verse taart, ‘morgens voor de koffie bezorgd

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van toptaarten. Helemaal top!

Op en Top Taart!!

Geweldig!!! Niets aan te merken! Bezorging prima en de kwaliteit van de taart??... Gewoon zalig !!

Lekkere bakkerstaart voor een schappelijke prijs en goede service!

Prima taart

Met mooie foto opdruk

super vers heerlijk van smaak

Slagroomtaart is optijd geleverd. Volgers degene die de taart hebben ontvangen super vers en heerlijk van smaak.

Dochter super enthousiast

De taart zag er goed uit en smaakte uitstekend. Mijn dochter had niet gedacht dat de taart er zo mooi uit zou zien. Levering mooi op tijd

Heerlijke taart!

Rond koffietijd gebracht, heel fijn! Zag er naar wens uit.

Heerlijke taart, voldeed met fotoafbeelding volledig aan de verwachting.

Mooi verjaardagscadeau ter verhoging van de feestvreugde in deze sombere tijd.....

De taart zag ER goed uit en was supervers en smakelijk.

Viel wat tegen

Smaak van de taart was uitstekend maar de grote viel tegen!

Heerlijk !

En gewoon geleverd of op te halen bij een echte banketbakker. Super !

Op tijd bezorgd en lekkere taart (volgens mijn collega's)

Het was niet ingewikkeld om een bestelling te doen en de taart is op de juiste dag en de juiste plek bezorgd. helaas was ik er zelf niet bij, dus ik kan niet oordelen over de smaak. Mijn collega's waren positief.

Prima op tijd bezorgd!

Op tijd bezorgd en zien er mooi en vers uit!

Uitstekende levertijd en klantenservice!

Geslaagd!

Te late levering

Ik had de taart gepland voor de koffie rond 10:15. En ik snap dat jullie streven naar voor 10 uur en dit niet altijd lukt: maar ik vond 11:20 wel echt te laat. Koffietijd was voorbij, mislukt moment. Hierdoor niet voor herhaling vatbaar.

taart en petit four waren heerlijk maar vind verhoudingsgewijs petit four erg duur

Zoals al gezegd vind ik verhoudingsgewijs de petit four erg duur. 2, nogwat euro heb je ook een heel gebakje voor.

Ouderwets lekker

In de morgen, op een beschaafde tijd, kwam de bakker met een ouderwets lekkere taart. We smullen er ook vandaag nog even van. Heerlijk!

Proef en oordeel voor jezelf.

Op jullie service, verzorging, hygiëne, bezorging en heerlijke producten kan men onvoorwaardelijk en zonder voorbehoud rekenen. CHAPEAU.

Geweldig !!

Ruime keuze , goede service en top levering !

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep