Taart zeer goed, kaartje vergeten

De taart was top, maar het kaartje zijn jullie vergeten. Hierdoor was de taart een beetje out of context en was de verrassing/grap er een beetje af. Foutje kan gebeuren uiteraard.

lekker

Helaas is de taart niet op de juiste dag geleverd. Ik had besteld voor maandag 1 maart. Hij kwam al zaterdag 27 februari terwijl op de doos de bezorgdatum van 1 maart stond.Dat was jammer.

Ik had twee taarten besteld voor mijn werk. Keurig op tijd bezorgd en ze waren heerlijk echt voor herhaling vatbaar

perfect

op tijd, mooie en lekkere taart en afbeelding op taart goed gelukt (scherp en formaat perfect)

Hoe makkelijk wil je het hebben? Doet zijn naam eer aan. Toptaarten!

Hoe makkelijk wil je het hebben? Doet zijn naam eer aan. Toptaarten!

Heerlijke taart, uitstekende bezorging!

We hebben mijn moeder enorm verrast met de heerlijke taart en mooie kwaliteit foto erop. Vriendelijke bezorger ook.

heerlijke taart, veels te laat geleverd

alles is prima geregeld en duidelijk als je besteld. ik had gevraagd voor 10u te leveren, maar de taart kwam pas om 14u hiervoor heb ik 2x moeten bellen met jullie, overigens wel erg netjes geholpen de taart was uit eindelijk wel het wachten waard, maar mijn baas vond het niet leuk. hij wou om 10u trakteren bij de koffie

Altijd goed, altijd op tijd, altijd gewaardeerd

Top bedrijf

Echt goed

Taart was zeer goed van smaak en levering was precies zoals we wilden, wat betreft tijd. Echt helemaal goed

Makkelijk bestelbaar en veel keus

Had een (oranje)taart besteld vanwege onze trouwdag, Hij was super lekker. Enige minpuntje , er stond geen tekst op , wat er wel op had gemoeten.Maar hij smaakte er niet minder om.

Erg goed en leuk

Was erg leuk

Super simpel bestellen en snel geleverd

Kwaliteit eigen foto op taart was zeer goed

Helemaal top!

Heerlijke gebakjes goed afleverd helemaal top!

Wat een verrukkelijke slagroomtaart!

De taart werd ruim voor koffietijd bezorgd en smaakte heerlijk!

Helemaal top

Nette levering, super lekker van smaak. Echt super top

Mooie taart

De taart werd 's morgens rond koffietijd (!!!) bezorgd en was een grote verassing. Hij was zo lekker dat de ontvangers er 's avonds nog maar een klein stukje van over hadden.

Bestelling verliep soepel en taart is keurig op tijd en netjes afgeleverd .

Top...

Op tijd bezorgd en heerlijk!

De gebakjes waren volgens dat ik hoorde uitstekend,en lekker

Helemaal goe

Geweldig.

Hij was weer heerlik de taart.

De taart was prima heerlijk van smaak .. Ruim voldoende. We vonden het alleen een beetje jammer dat hij zo laat bezorgt werd pas tegen 12.00 uur.

Geweldig!

Keurig op tijd gebracht. De taart zag er mooi uit en smaakte geweldig.

Heerlijke taart echt geweldig

Prima verzorgde heerlijke taart