Betrouwbaar.

Precies volgens afspraak geleverd. En exact wat ik bestelde.

Prima foto slagroomtaart op tijd bezorgd.

Mooie en lekkere slagroom taart met foto gedecoreerd. Goede kwaliteit taart. Op tijd bezorgd. Alleen het kaartje wat ik er voor €1.50 had bij besteld, viel tegen. De tekst was niet helemaal volledig geprint en ook nog met een hele kleine letter. Jammer.

Mooie taart en erg lekker

Word opmerkingenveld wel gelezen? Omdat de taart voor volgende ochtend heel vroeg was had ik gevraagd om levering einde middag. De taart werd vroeg in ochtend geleverd

Ik had de chocolade bosvruchtentaart, die er heel mooi uitzag. Smaakt ook heerlijk. Bezorging mooi op tijd!

Zeer smakelijke taart, op tijd bezorgd en voor een redelijke prijs

Ik heb 50 petit fours besteld, die geheel volgens afspraak op het juiste moment werden bezorgd.

Hele fijne service!

Mooie taarten, en de smaak is echt goed

Mooie, maar vooral heerlijke taarten mooi op tijd bezorgd.

Makkelijk te bestellen en betalen. Mooi op tijd bezorgd!

Overheerlijk!

Erg blij met deze verrassing

Feestelijke verrassing en lekkere taart

Prima service. Enige minpuntje de manier waarop de tekst die je kunt bijvoegen op het kaartje staat. Nogal klunzig jammer

Lekkere en vers

Lekker vers en het zijn geld waard

Makkelijk geregeld

Het is onwijs makkelijk te regelen site heel duidelijk, ik heb zelf de taart niet gezien of geproefd maar hij was lekker volgens de ontvanger. Wat wel heel fijn zou zijn is als je een bevestiging zou krijgen als de taart is afgeleverd, dat was niet het geval. Verder tevreden.

Het was zeker wel een toptaart, zo smaakte die :)

Heerlijk en optijd bezorgd

Smaak was heerlijk maar niet gekregen wat ik had besteld.

De taart had een fantastische smaak. Echter had ik een taart besteld met een zijkant van chocolade maar dit was niet geleverd. Daarbij was de foto op de taart 1 en al blaasjes met een rare blauwe schijn op een Spaanse vlag (er komt geen blauw in een Spaanse vlag voor dus is sowieso raar dat deze schone erin zit) Dus helaas. Ik vond het niet mijn geld waard. Echter lossen zij dit netjes op door je tegemoet te komen met een korting op 1 van hun sites of te verrekenen met de openstaande afterpaybetaling.

Bij gerenormeerde bakkers wordt de bestelling geplaatst.

Heel erg lekkere taart van Bakker De Lau uit Eersel

Prima bezorging, opmerking m.b.t. de bestelde taart wordt goed opgevolgd. Heerlijke taart!

Gebruiksvriendelijke website, op tijd bezorgd en goed gesmaakt

Vanwege corona taart op afstand besteld voor vader in verpleeghuis. Hij werd 85 en kreeg een grote slagroomtaart met mooie foto. Keurig volgens afspraak met koffietijd in de ochtend bezorgd. De taart werd door de bewoners en personeel in de versierde woonkamer heerlijk opgegeten.

perfect.

Supervers en lekker gebak.

Helemaal top

Zonder commentaar!

Hele lekkere en verse taart

Taart werd netjes op tijd bezorgt en was erg vers en lekker. Om te onthouden dus.......

Vriendelijke bezorging en vers van de pers gebak

Perfecte levering

Op dstum geleverd, taart dmaakte prima en alles zag er netjes verzorgd uit.

Verse lekkere toptaarten

Heerlijke verse toptaarten en snel bezorgd

Makkelijk te bestellen en mooie en lekkere taart!

Makkelijk te bestellen... mooie en lekkere taart en op de juiste dag bezorgd!

Was prima allemaal.Lekkere taart en mooi op tijd bezorgd door warme bakker Verloop uit Heerenveen

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep