Best experience

Fast and on time delivery. High quality of cake. Its so good. And i am a regular satisfied client.

Te klein voor dit geld

Kwaliteit en afmetingen passen niet bij de gevraagde totaalprijs

Heerlijke taart, we hebben genoten!

Vaker een taart bij jullie besteld, prima taart. Wil het iedereen aanbevelen ☺

Droog

De taart was prima qua smaak maar het was verder een droge taart een beetje oudbakken. Een nieuwe taart gekregen een dag later, maar die was eigenlijk niet veel beter.

Zoals een taart moet zijn

Wat ik zo lekker vind is lekkere laag marsepein erop super lekker. Cake is zoals het moet zijn niet droog maar erg lekker.

Klein maar lekker

Heerlijk taartje maar wel heel erg klein voor 19,95 sterker nog: zo klein dat dit mijn laatste bestelling bij toptaarten.nl was, ondanks dat de taart heerkijk was. Dit durven sturen voor 19,95 zit echt tegen oplichting aan wat mij betreft (en dan heb ik het nog niet eens over de bezorgkosten van 6,95 die er nog eens bij komen).

Mini taart

De taart koste 30euro en was echt veel kleiner dan op de website leek.

50% tevreden

3 van de 6 locaties te laat geleverd.

Taart was tip top supr lekker

Heerlijk!

Een heerlijke smash cake besteld en zag er ook heel mooi uit. Levering was ook super gegaan.

Taart lekker, foto niet naar mijn zin

De foto op te taart was erg wazig en heel klein tov de taart. Taart werd op tijd geleverd en was wel lekker.

Top ervaring weer lekkere taart en op tijd

Top ervaring weer lekkere taart en op tijd

Te laat geleverd

Ik had een bestelling geplaatst die tussen 08:00 en 13:00 geleverd zou worden. Ik had in de ochtend de chauffeur een berichtje gestuurd of het zou lukken om de bestelling toch iets eerder te leveren, omdat dit ging om een afscheid op werk waar de collegas lunchpauze hadden tot 13:00. Ik kreeg geen reactie terug en de taart werd pas om 13:30 geleverd. Taart was verder wel erg lekker en heel.

Geweldige klantenservice.

Vorig jaar een heerlijke taart besteld via toptaarten die kon ik bij de bakker ophalen. Nu moest ik 6.95 verzendkosten betalen en de taart viel erg tegen, de cake van de taart was niet vers. Met de klantenservice contact opgenomen en zij kwamen direct met een geweldige TOP oplossing, waar wij zeer tevreden mee zijn. Dus volgende keer bestellen wij zeker weer een taart bij TOPtaarten.

Mooie taart en zeker een aanrader Smaakt heerlijk vers

Goed gevulde taart

Taart zag er prima uit, smaak van vulling lekker, een aanrader!

Bestelling nooit gekregen

Bestelde taart is nooit geleverd na contact met toptaarten zou er een nieuwe order gemaakt worden ook niet geleverd toen maar bij de lokale bakker taart gehaald. Voor mij nooit geen toptaarten meer

Mwaah

Niet echt een toptaart. Beetje op niveau van een Hema slagroomtaart die qua prijs minder dan de helft kost. Voortaan toch maar naar de Hema.

Slagroomtaart

Heerlijke verse slagroomtaart op de juiste tijd bezorgd

slecht

veel te laat bezorgd zonder ook maar iets te laten weten.

Was prima geregeld

De taart was goed geregeld en smaakt prima

Erg klein taartje, maar wel lekker

Foto van de website toont een normaal formaat taart. De werkelijk ontvangen taart is echt erg klein. Ook voor 8 personen.

Tegenvaller

Mijn eerste ervaring met toptaarten is erg tegen gevallen. Ik had een cadeaubon gewonnen bij de vriendenloterij van €20 en aangezien ik 6 februari jarig ben vond ik het een prima idee om m dan daar te besteden. Ik had een hazelnoot schuimtaart uitezocht, wat onder de luxe taarten viel, en deze besteld. De taart zou voor 8 personen zijn. Bezorgkosten kwamen er nog bij ala €6,95. We kregen keurig bericht wanneer de taaart bezorgd zou worden en op de minuut was dit keurig op tijd. Het taartje wat we kregen was erg klein en zeker niet van "de ambachtelijke bakker" zoals vermeld stond en zeker geen €20 waard in mijn ogen.

Positieve ervaring

Hoewel ik van de bestelde taart niets heb meegekregen kreeg ik van de ontvanger een hele leuke reactie.

Bedankt voor de mooie taart

Ik ben er blij mee dat het mooie taart is geworden de mensen waar hij voor was waren er ook enthousiast over en zeer blij.mee

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep