Heel mooi taart en met versiering naar de wens. Bezorging was ook top

Snelle service, verse waar, viel zeker in de smaak!

Alles prima.

Alles gladjes verlopen

Alles correct en netjes afgehandeld, relatie was verrast en vond de taart er prachtig en smaakvol uitzien.

"TOP" taarten

Van degenen aan wie ik de taarten heb verstuurd, heb ik enthousiaste reacties ontvangen

Heel goed verzorgd

Ziet er mooi en verzorgd uit ,erg fijn om te merken dat dit via de lokale bakkers wordt verzorgd.

De taart was Top!!

Uitstekende kwaliteit en viel goed in de smaak!!

jammer dat je maar 1 kaartje krijgt terwijl je 2 besteld.

top taarten waren het, echter ik bestelde 2 kaartjes maar kreeg er maar 1, terwijl ik voor 2 kaartjes betaald heb :(

Was super lekker en vers!

Was op tijd en netjes bezordg! Super vers was de taart alleen de foto was te kelin maar top gedaan

Netjes op de goede tijd en plaats geleverd

Ik had een taart besteld voor mijn collega's, omdat ik zell vrij was op mijn verjaardag, deze is perfect geleverd en was zeer goed bevallen.

De taart was zeker helemaal top!

Vroeg gebracht, helaas niet gebeld dat de taart op de balie stond.

Heerlijk

Voor mij al de zesde keer dat ik een taart bestel, en zoals altijd, prachtige taart, op tijd bezorgd, en redelijk geprijsd! Voor herhaling vatbaar!

Super snel geleverd!

'S middags besteld, volgende dag om 10u in huis. TOPservice!

Super goede ervaring

Prachtige taart. Zeer lekker. En goede service.

uitstekend!

Prima taart en op tijd geleverd. Heerlijk!

Heerlijke taart, goede bezorgservice

Op tijd geleverd en wat een kwaliteit! Zelfs op dag 3 smaakte de slagroomtaart nog heerlijk. Top!

Niet volgens afspraak

Ruim op tijd een bestelling gedaan voor de bezorging van 3 brievenbus taartjes. Aflevering op 4 december. Cadeautje voor Sinterklaas. 4 december geen aflevering. Wel bericht gehad op 3 december van een verzend bevestiging. Ivm drukte bij PostNL had ik al 1 dag speling . Helaas, op 5 december ook geen taart. Na mail werd aangegeven dat indien woensdagen nog niets was, ik contact kon opnemen. In de doos zou een tht datum staan. 6 dagen later als afgesproken zijn de taartjes bezorgd. Geen tht datum in de doos. Mail gestuurd, tot nu toe geen reactie. Nooit weer. 6 dagen later is geen vertraging bij PostNL. Daarbij bestel ik iets voor Sinterklaas. De kerstman is al lang in het land. Dan is het niet leuk dat dit nog eens komt. Hier is duidelijk in het proces iets niet goed geregeld.

Wordt niet geleverd

Helaas een, weer, negatieve reactie. Leuk idee om een pepernoten taartje voor st.klaas te bestellen maar ... op tijd bestelt op 2 december voor levering 4 december maar .... helaas op 5 december nog niet ontvangen door post.nl. dus mijn waarschuwing koop niets bij flop sorry toptaarten

Niet op juiste adres afgegeven,3 keer gebeld.

Klantenservice niet goed op de hoogte van levering. Bleek bij buren afgegeven. Kwam nu pas 15.00 boven water. Lol is er voor ons bij Toptaarten helemaal van af helaas. Door Toptaarten gebeld, zouden de bezorger nog navragen,uit coulance krijgen we een weekendtaartje thuis. Ook de afbeelding van de taart hebben we laten zien. Klopte helemaal niet met de foto op de site. Toevallig kreeg mijn zoon via zijn werk vandaag weer een taart bezorgd van Toptaarten. Gelukkig in de ochtend bezorgd op het juiste adres. Zat ook wat meer fruit op gelukkig,

Teleurstelling

Een aantal weken geleden een toplevering gehad via taarten.nl (bakkerij Janssen uit Elst). Heerlijk vers en groot genoeg voor 12-16 personen. Voor vandaag dezelfde taart besteld ivm 60 jarig huwelijk ouders (bakker Hans uit beek). Dit was helaas een grote teleurstelling. Taart was niet vers en nog niet voldoende voor 10 personen. Voortaan maar weer bestellen bij de bakker waarvan ik zeker weet dat deze goed is. Via taarten. nl is de kwaliteit absoluut niet gewaarborgd helaas.

Teleurgesteld

Vandaag (op zaterdag) zouden we de verjaardagstaart ontvangen voor onze dochter die 6 word. Vanmorgen om 9.38 uur werd ik gebeld met de mededeling dat de bakker gisteren had afgebeld dus de bestelde taart kon niet geleverd worden. Ter compensatie een tegoedbon van 10 euro ontvangen........ De teleurstelling is hiermee niet minder gemaakt.

Fantastische Slagroomtaarten / Uitstekende Service..!!!

Goedendag vanuit USA 28.07.2020 Via vrienden vanuit NL heb ik deze website gevonden. Had er nog nooit van gehoord. Zeer gebruiksvriendelijk, redelijke prijzen, goed product. Uitermate zeer tevreden, blij. Inmiddels Taarten bezorgd vandaag 28.07.20 bij mijn dierbare familieleden en vrienden in NL. Wat een fantastische service. Via foto's, video's vernomen hoe de producten zijn afgeleverd. Geweldig om te zien hoe blij en tevreden iedereen is. Ik bedank Toptaarten.nl de mensen, de service die zij bieden. Ook het personeel die de taarten leveren keurige zeer vriendelijk, attent, maar vooral respectvol naar de "Klant"toe. Daarbij bezorgen zij overheerlijke taarten. Vers product, dagvers en zeer correct levering van de producten. Heerlijke Slagroomtaarten. FANTASTISCH…!!! Mijn uiterste hoge waardering voor dit bedrijf. Niet alleen de service, maar ook hoe zij die de informatie blijven verstrekken waarop je op de hoogte blijft van de levering. Het wel/niet bezorgd plaats van bestemming. Het netjes laten weten of alles goed is gegaan. Fantastisch. Het mag jullie goed blijven gaan in een moeilijke periode ( pandmie )waar de hele wereld helaas zich in begeeft. Met deze fantastische service brengen jullie in ieder geval beetje licht en vreugde toe aan de mensen die we zo missen. Ik vooral hier aan de andere van de wereld. Bedankt TopTaarten Team. Ik zal zeker nog vaker gebruik maken van jullie service wat ik inmiddels al 3 keer heb kunnen doen. Thank you & Hartelijke groeten vanuit USA Immi

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede site snelle levering en een fout word netjes opgelost

track en trace bij de bestellingen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de website

Wat waardeloos! Ruim voordien via de website geregeld dat er brownies bezorgd zouden worden op een bepaalde datum. Maar helaas. Geen brievenbusbezorging op de betreffende feestdag. Na het weekend gebeld met de klantenservice, maar de dame heeft nauwelijks excuus gemaakt. Ze schoof het af naar PostNL en de leverancier van de brownies. Ze zou het (nog een keer) in werking zetten. Dan verwacht je dat er twee pakketjes met brownies worden bezorgd. Eentje van de eerste opdracht en de tweede van de nalevering omdat het fout was gegaan. Maar nee hoor! Mijn bestelling is één keer afgeleverd omdat de eerste opdracht waarschijnlijk helemaal niet bij de leverancier terecht is gekomen. Geen toenadering, geen handreiking, geen excuus! Waardeloos. Niet bestellen bij Toptaarten.nl!!!

Pluspunten

Heerlijk verse taart door de lokale bakker bezorgd! Echte slagroom in plaats van die goedkope van een fabriek.

Track en tracé informatie

Noorderdreef 60