Top geregeld.

De taart kon op de afgesproken tijd door de betreffende bakker geleverd worden en zag er fantastisch uit.

De taart van toptaarten.nl was al een feest op zich

Alweer een TOPTAART ervaring. Alleen maar enthousiaste reacties van gasten na het proeven van de slagroom taart. Bedankt bakker en allen die een rol heeft vervuld in het creëren en het bezorgen van onze taart. Uitstekende service. Hartelijk dank.

Twijfel

Ik had een taart voor mijn ouders besteld als verassing , de bakker had de taart bezorgd maar ze waren niet thuis dacht ze . Ze waren in de tuin namelijk en hadden de bel niet gehoord . Dat kan gebeuren voor beide partijen maar dan komt het ……. Zelf de taart ophalen …. Daar had ik moeite mee.Ik bestel top taarten omdat je zelf niet kunt brengen en je ouders niet kunnen halen . Uhh probleempje , bakker gebeld en na een gesprekje hebben ze toch nog de taart gebracht , dus tja goede afloop maar nog veel geregel !

Super taart

Lekker!

Geweldig lekkere taart

Geweldig lekkere taart! Niet zo heel zoet, precies zoals ik taart lekker vind.

De smaak was perfect , de levering super snel

Goed en heerlijk

Heerlijk taart 13 mei besteld en nu de 19e nog steeds goed echt heerlijk. Ik raad iedereen aan om bij toptaart te bestellen.

Super vers en erg lekker

Taart was super vers en erg lekker

Het schijnt allemaal goed gelopen te zijn , maar zou fijn zijn , als men een bericht zou krijgen , van taart afgeleverd. Verder was het na navragen helemaal top geregeld

Top taart en lekker van smaak!

Super mooie taart geleverd precies op de manier zoals ik het had verwacht! De smaak was super en hij is in volle enthousiasme ontvangen super. Echter een puntje van feedback: ik heb nooit een bevestiging gehad dat de taart bezorgd was en dat is wel jammer want niet wist ik niet of de taart nou wel bezorgd was.

Taarten geweldig vers van goede bakker. Kwaliteit hoog in het vaandel dat is het succes.

Op basis van vertrouwen

Ik vind het jammer dat ik niet een bericht van levering heb gekregen. Nu moet ik er maar op vertrouwen dat er is bezorgd. Ik had even een terugkoppeling gewenst Verder hoop ik dat t goed terecht is gekomen en dat t gesmaakt heeft Groetjes Inge en moeder

De taart was geweldig . De kinderen hebben genoten

Bestelling gaat soepel, maar geen bevestiging dat de taart bezorgd is

Het bestellen verliep heel soepel, maar ik heb geen bericht ontvangen of de taart daadwerkelijk geleverd is (dit krijg je bij jullie andere bedrijf top bloemen, wel altijd). Vanuit de ontvanger hebben we ook niets gehoord, dus voor ons nu eigenlijk onduidelijk of de taart bezorgd is…..

heerlijke taart

Wat een heerlijke, verse taart. Prima geregeld dat je de taarten lokaal kunt afhalen. Ik vind alleen de prijs vrij fors

heerlijke gebakjes

netjes op tijd bezorgd en de kwaliteit van de gebakjes waren heerlijk. we hebben genoten

De taart zag er super mooi uit, en smaakte heerlijk. Zeker voor herhaling...

Er was 1 gebakje te weinig bezorgd

Gebak was verder goed

Een mooie lekkere taart.

Taart is lekker vers

Taart is vers en lekker. Dochter jarig. Alleen jammer dat de taart later kwam dan volgens de planning. Gelukkig had ik zelf ook een taart gemaakt. Daarom had ik hem bestelt een dag eerder maar dat kon niet vanwege koningsdag dit stond niet aangegeven dat ik hem ging bestellen. Dat kreeg ik later bericht van, jammer.

Om 8.30u werd de taart perfect bezorgd

Heerlijke taart. Jammer dat ik niet te weten kon komen hoe laat de taart gebracht werd. Tussen 8.oo uur en 12.oo uur is wat ruim.

Gemakkelijk zeker voor een bestelling op afstand een uitkomst.

Miste een e-mailtje dat detaart bezorgd was. Bij topbloemen wel. Heb de taarten zelf niet gezien.

Graag iets eerder bezorgd bijvoorbeeld elf uur.

Echt over heerlijk!!! Lekker luchtig en niet te zoet

Niet bezorgd, weg verrassing

Taart laten bezorgen bij mn neef en nicht omdat zij een dochter hebben gekregen. Omdat we geen bedankje kregen toch maar even gecheckt of ze de taart wel hadden gekregen. Op de afgesproken dag is hij niet bezorgd hoewel de site en de klantenservice zegt dat hij wel bezorgd is. Mijn neef heeft bericht gekregen dat hij de volgende dag alsnog bezorgd zou worden. Ook dat is niet gelukt. Uiteindelijk hebben ze hem zelf moeten ophalen in Tuindorp. Ik ben nergens over geïnformeerd hoewel mijn nummer bij de bestelling stond. Kortom slechte service, slechte bezorging en slechte communicatie. Ik bestel mijn taarten voortaan ergens anders.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep