Foutje goed opgelost

De taart was door een fout van de bakker niet zoals besteld. Gebeld naar de klantenservice en die hebben het gelijk goed opgelost!

lekker!

Een stukje slagroomtaart besteld, hij was heerlijk. Bezorging netjes op tijd.

goed geregeld

mooie taart op tijd gebracht

Op en top!

Goede service en super verse taarten en zeker niet te duur! Ga zo door Toptaarten. Net zoals als die andere Top services.

Het was prima

Het was goede service en de aart was erg lekker

Waardeloos

Nooit zo een smerige taart gegeten! Fors achteruit in vergelijking met 2021! Echt jammer

te laat geleverd

2 taarten besteld, beiden niet geleverd op de juiste datum. na telefonisch contact bleek dat de bakker niet kon leveren op de aangegeven dag. uiteindelijk een dag later toch de taarten ontvangen. de taart was goed, maar door de late levering had het niet meer het gewenste effect. ik had een coulance / compensatie verwacht van daar de lage score

Goed geregeld. Keurig op tijd afgeleverd.

Heerlijke taart

Heerlijke taart en precies wat we besteld hadden.

Zoals gewoonlijk goede service, bezorging op tijd, taart van uitstekende kwaliteit

Netjes afgeleverd en een lekkere taart de visite vond hem ook lekker, echt een aanrader om bij taarten.nl een taart te bestellen

Heerlijke taart

Alles verliep naar tevredenheid, vanaf bestelling tot bezorging en……de taart was heerlijk.

Alles prima geregeld

Hartstikke goed geregeld!

Heel leuk om iemand een taart of schnitte te sturen. De persoon voor wie die was, was er heel erg blij mee en helemaal verrast. Heeft het ervaren als "dikke pluim". Bedankt! Voor herhaling vatbaar! Angélique Vizée

10 personen slagroom taart en heerlijk en vers ja dat was het zeker herhaling vatbaar

Heb de taart zelf niet geproefd maar een foto ontvangen van mijn collega. Zag er smakelijk uit en hoop dat hij ook zo smaakte.

Hele goede service, taart precies op tijd bezorgd! Top!

Ik heb onlangs een fototaart besteld, deze moest bezorgd worden bij de bouwkeet in Utrecht tussen 08.30-0.900 uur. Telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice, zij hebben met de betreffende bakker gebeld en de taart is om 08.45 uur bezorgd. Top geregeld!

Top Taarten

De naam Toptaarten doet zijn naam eer aan. Heerlijk waren de taarten.

De gebak was zo goed en op tijd bezorgd.

Ik heb gekozen voor een gepersonaliseerde gebak voor de verjaardag van mijn zoon op donderdag, het was zo lekker en mooi! Mijn zoon had zaterdag een feestje met zijn vrienden, dus we bestellen nog een gebak met een andere foto erop, top kwaliteit! De persoon die bezorgde was zo aardig en aardig, echt geweldige service! Bedankt!

Grandioos

De taart was echt over de top hij was heerlijk super mooi gemaakt aan te raden aan iedereen Bedankt namens mij en mijn gezin.

Eenvoudig bestellen, goede service en erg lekker taart.

Netjes op tijd geleverd, taart was heerlijk! enig puntje is dat we geen bevestiging gekregen hebben van de levering, dus hier is wel wat ruimte voor verbetering. voor de rest een Topservice !

Heel lekker en fijne service.

Ze houden zich goed aan de afspraken en de taart is mega lekker.

geweldig

top levering en een super lekker taart!!

Tegenvaller

Helaas hebben ze nu een andere bakker die in Vught levert. Voorheen was het Den Otter, die hele mooiie, lekkere gebakjes leveren. Nu is het een andere bakkerij, die gebak levert dat er absoluut niet sjiek uitziet. De smaak is te doen, maar het zag er helemaal niet goed en zeker niet fotowaardig uit, het leek van een goedkope bakkerij en ik zal daarom ook niet meer hier bestellen vanaf nu.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep