De taart was door een fout van de bakker niet zoals besteld. Gebeld naar de klantenservice en die hebben het gelijk goed opgelost!
Beste Esther, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Een stukje slagroomtaart besteld, hij was heerlijk. Bezorging netjes op tijd.
Beste Irene, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart en de bezorging! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
mooie taart op tijd gebracht
Beste H, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Goede service en super verse taarten en zeker niet te duur! Ga zo door Toptaarten. Net zoals als die andere Top services.
Beste Dé, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart en service! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Het was goede service en de aart was erg lekker
Beste Sylvia, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart en onze service! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Nooit zo een smerige taart gegeten! Fors achteruit in vergelijking met 2021! Echt jammer
Beste Nouri, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Wij kunnen echter geen recente bestelling vinden met het mailadres wat je nu gebruikt om deze review te plaatsen. Graag wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
2 taarten besteld, beiden niet geleverd op de juiste datum. na telefonisch contact bleek dat de bakker niet kon leveren op de aangegeven dag. uiteindelijk een dag later toch de taarten ontvangen. de taart was goed, maar door de late levering had het niet meer het gewenste effect. ik had een coulance / compensatie verwacht van daar de lage score
Beste Lara, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Toptaarten.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Goed geregeld. Keurig op tijd afgeleverd.
Beste Johan, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de bezorging! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Heerlijke taart en precies wat we besteld hadden.
Beste Thea, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Zoals gewoonlijk goede service, bezorging op tijd, taart van uitstekende kwaliteit
Beste Helma, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart, onze service en de bezorging! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Netjes afgeleverd en een lekkere taart de visite vond hem ook lekker, echt een aanrader om bij taarten.nl een taart te bestellen
Beste Rineke, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart en bezorging! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Alles verliep naar tevredenheid, vanaf bestelling tot bezorging en……de taart was heerlijk.
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart en onze serivce! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Heerlijke taart
Beste Cees, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Heel leuk om iemand een taart of schnitte te sturen. De persoon voor wie die was, was er heel erg blij mee en helemaal verrast. Heeft het ervaren als "dikke pluim". Bedankt! Voor herhaling vatbaar! Angélique Vizée
Beste Anqélique, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
10 personen slagroom taart en heerlijk en vers ja dat was het zeker herhaling vatbaar
Beste Rineke, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Heb de taart zelf niet geproefd maar een foto ontvangen van mijn collega. Zag er smakelijk uit en hoop dat hij ook zo smaakte.
Beste Yvonne, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over hoe de taart eruit zag! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Ik heb onlangs een fototaart besteld, deze moest bezorgd worden bij de bouwkeet in Utrecht tussen 08.30-0.900 uur. Telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice, zij hebben met de betreffende bakker gebeld en de taart is om 08.45 uur bezorgd. Top geregeld!
Beste Marie-Christine, Bedankt voor je beoordeling! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de geleverde taart en onze service! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
De naam Toptaarten doet zijn naam eer aan. Heerlijk waren de taarten.
Beste Niels, Bedankt voor je beoordeling! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de geleverde taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Ik heb gekozen voor een gepersonaliseerde gebak voor de verjaardag van mijn zoon op donderdag, het was zo lekker en mooi! Mijn zoon had zaterdag een feestje met zijn vrienden, dus we bestellen nog een gebak met een andere foto erop, top kwaliteit! De persoon die bezorgde was zo aardig en aardig, echt geweldige service! Bedankt!
Beste Sara, Bedankt voor je beoordeling! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over het geleverde gebak! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
De taart was echt over de top hij was heerlijk super mooi gemaakt aan te raden aan iedereen Bedankt namens mij en mijn gezin.
Beste Corry, Bedankt voor je beoordeling! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de geleverde taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Eenvoudig bestellen, goede service en erg lekker taart.
Beste Nico, Bedankt voor je beoordeling! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de service en de geleverde taart! Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Netjes op tijd geleverd, taart was heerlijk! enig puntje is dat we geen bevestiging gekregen hebben van de levering, dus hier is wel wat ruimte voor verbetering. voor de rest een Topservice !
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart! Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Ze houden zich goed aan de afspraken en de taart is mega lekker.
Beste Lizzy, Bedankt voor je beoordeling! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en de geleverd taart. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
top levering en een super lekker taart!!
Beste Claudia, Bedankt voor je beoordeling! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart en de levering zelf! Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Helaas hebben ze nu een andere bakker die in Vught levert. Voorheen was het Den Otter, die hele mooiie, lekkere gebakjes leveren. Nu is het een andere bakkerij, die gebak levert dat er absoluut niet sjiek uitziet. De smaak is te doen, maar het zag er helemaal niet goed en zeker niet fotowaardig uit, het leek van een goedkope bakkerij en ik zal daarom ook niet meer hier bestellen vanaf nu.
Beste Emily, Bedankt voor je bericht, wij hebben deze in goede orde ontvangen. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde gebak. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Wij nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.