netjes op tijd bezorgd en de kwaliteit van de gebakjes waren heerlijk. we hebben genoten
Beste Martha, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde gebakjes en de bezorging! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
De taart zag er super mooi uit, en smaakte heerlijk. Zeker voor herhaling...
Beste Marian, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Gebak was verder goed
Beste Ria, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Toptaarten.nl contact met je opnemen over het missende gebakje! Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Een mooie lekkere taart.
Beste Wendy, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Taart is vers en lekker. Dochter jarig. Alleen jammer dat de taart later kwam dan volgens de planning. Gelukkig had ik zelf ook een taart gemaakt. Daarom had ik hem bestelt een dag eerder maar dat kon niet vanwege koningsdag dit stond niet aangegeven dat ik hem ging bestellen. Dat kreeg ik later bericht van, jammer.
Beste Anita, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Toptaarten.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Originele beoordeling
Heerlijke taart. Jammer dat ik niet te weten kon komen hoe laat de taart gebracht werd. Tussen 8.oo uur en 12.oo uur is wat ruim.
Beste Toosje, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Miste een e-mailtje dat detaart bezorgd was. Bij topbloemen wel. Heb de taarten zelf niet gezien.
Beste Serge, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Graag iets eerder bezorgd bijvoorbeeld elf uur.
Beste FC, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Echt over heerlijk!!! Lekker luchtig en niet te zoet
Beste Maud, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Taart laten bezorgen bij mn neef en nicht omdat zij een dochter hebben gekregen. Omdat we geen bedankje kregen toch maar even gecheckt of ze de taart wel hadden gekregen. Op de afgesproken dag is hij niet bezorgd hoewel de site en de klantenservice zegt dat hij wel bezorgd is. Mijn neef heeft bericht gekregen dat hij de volgende dag alsnog bezorgd zou worden. Ook dat is niet gelukt. Uiteindelijk hebben ze hem zelf moeten ophalen in Tuindorp. Ik ben nergens over geïnformeerd hoewel mijn nummer bij de bestelling stond. Kortom slechte service, slechte bezorging en slechte communicatie. Ik bestel mijn taarten voortaan ergens anders.
Beste Jaap, Bedankt voor je beoordeling. Ik heb begrepen dat jouw klacht inmiddels opgelost is en ik hoop dat dit ook naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
De taart was door een fout van de bakker niet zoals besteld. Gebeld naar de klantenservice en die hebben het gelijk goed opgelost!
Beste Esther, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Een stukje slagroomtaart besteld, hij was heerlijk. Bezorging netjes op tijd.
Beste Irene, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart en de bezorging! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
mooie taart op tijd gebracht
Beste H, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Goede service en super verse taarten en zeker niet te duur! Ga zo door Toptaarten. Net zoals als die andere Top services.
Beste Dé, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart en service! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Het was goede service en de aart was erg lekker
Beste Sylvia, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart en onze service! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Nooit zo een smerige taart gegeten! Fors achteruit in vergelijking met 2021! Echt jammer
Beste Nouri, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Wij kunnen echter geen recente bestelling vinden met het mailadres wat je nu gebruikt om deze review te plaatsen. Graag wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Toptaarten.nl
2 taarten besteld, beiden niet geleverd op de juiste datum. na telefonisch contact bleek dat de bakker niet kon leveren op de aangegeven dag. uiteindelijk een dag later toch de taarten ontvangen. de taart was goed, maar door de late levering had het niet meer het gewenste effect. ik had een coulance / compensatie verwacht van daar de lage score
Beste Lara, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Toptaarten.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Goed geregeld. Keurig op tijd afgeleverd.
Beste Johan, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de bezorging! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Heerlijke taart en precies wat we besteld hadden.
Beste Thea, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Zoals gewoonlijk goede service, bezorging op tijd, taart van uitstekende kwaliteit
Beste Helma, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart, onze service en de bezorging! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Netjes afgeleverd en een lekkere taart de visite vond hem ook lekker, echt een aanrader om bij taarten.nl een taart te bestellen
Beste Rineke, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart en bezorging! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Alles verliep naar tevredenheid, vanaf bestelling tot bezorging en……de taart was heerlijk.
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart en onze serivce! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Heerlijke taart
Beste Cees, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Heel leuk om iemand een taart of schnitte te sturen. De persoon voor wie die was, was er heel erg blij mee en helemaal verrast. Heeft het ervaren als "dikke pluim". Bedankt! Voor herhaling vatbaar! Angélique Vizée
Beste Anqélique, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
10 personen slagroom taart en heerlijk en vers ja dat was het zeker herhaling vatbaar
Beste Rineke, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de taart! Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Toptaarten.nl
Noorderdreef 60
2153 LL Nieuw-Vennep
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.