Heb de taart zelf niet geproefd maar een foto ontvangen van mijn collega. Zag er smakelijk uit en hoop dat hij ook zo smaakte.

Hele goede service, taart precies op tijd bezorgd! Top!

Ik heb onlangs een fototaart besteld, deze moest bezorgd worden bij de bouwkeet in Utrecht tussen 08.30-0.900 uur. Telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice, zij hebben met de betreffende bakker gebeld en de taart is om 08.45 uur bezorgd. Top geregeld!

Top Taarten

De naam Toptaarten doet zijn naam eer aan. Heerlijk waren de taarten.

De gebak was zo goed en op tijd bezorgd.

Ik heb gekozen voor een gepersonaliseerde gebak voor de verjaardag van mijn zoon op donderdag, het was zo lekker en mooi! Mijn zoon had zaterdag een feestje met zijn vrienden, dus we bestellen nog een gebak met een andere foto erop, top kwaliteit! De persoon die bezorgde was zo aardig en aardig, echt geweldige service! Bedankt!

Grandioos

De taart was echt over de top hij was heerlijk super mooi gemaakt aan te raden aan iedereen Bedankt namens mij en mijn gezin.

Eenvoudig bestellen, goede service en erg lekker taart.

Netjes op tijd geleverd, taart was heerlijk! enig puntje is dat we geen bevestiging gekregen hebben van de levering, dus hier is wel wat ruimte voor verbetering. voor de rest een Topservice !

Heel lekker en fijne service.

Ze houden zich goed aan de afspraken en de taart is mega lekker.

geweldig

top levering en een super lekker taart!!

Tegenvaller

Helaas hebben ze nu een andere bakker die in Vught levert. Voorheen was het Den Otter, die hele mooiie, lekkere gebakjes leveren. Nu is het een andere bakkerij, die gebak levert dat er absoluut niet sjiek uitziet. De smaak is te doen, maar het zag er helemaal niet goed en zeker niet fotowaardig uit, het leek van een goedkope bakkerij en ik zal daarom ook niet meer hier bestellen vanaf nu.

Geweldig.

Goede kwaliteit en service.

zag er mooi uit

top

Alles mooi optyd afgeleverd Taart zag er jummie uit somige colega's hebben er 3 stukken van gegeten Waardoor ik weet en ervaring rijker ben geworden dat ik volgend een nog grotere moe bestellen Zag er nie allewn lekker ma was op en top taartje om je vingers erbij aftelikken

goede taart, netjes op tijd

Floptaarten.nl!

Omdat ' lokale' bakker gesloten was werd de bestelde taart dagen te laat afgeleverd ondanks bevestiging afleverdatum. Weg was mijn verrassing. Wat een flapdrollen bij Floptaarten.nl

Supervers

Snel geleverd en op tijd en van een hele goede bakker uit utrecht, en de taart was overheerlijk

Prima geregeld !

Op tijd en viel in de smaak !

Netjes

Netjes

Van mijn collega's begreep ik dat de taarten lekker waren Ik heb een foto gezien.ik vroeg mij af of daar echt wel 12 stukken uit gehaald konden worden. Hij was niet zo mooi vierkant als op de voorbeeld afbeelding bij bestelling.

Volgens afspraak en super kwaliteit

Goed en lekker

Heerlijk taartje!

Goede service en een heerlijke taart.

Heerlijk !

Zoals de naam al zegt top taarten!!!

Mooie taart en snelle levering

De taart zag er precies zo uit als op de foto (eigen tekst mooi toegevoegd), werd keurig op tijd voor de koffie bezorgd op zaterdagochtend. Smaakte fantastisch!

Heerlijke slagroomtaart

Lekkere verse slagroomtaart, groot genoeg, netjes en optijd bezorgd!

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep