Top geregeld

Goed geregeld, na een annulering van de Kerst kreeg ik een tegoedbon van 10 Euro, kon dus nu een iets grotere taart kopen voor mijn Tante die 80 werd, en de Taart was Heerlijk, veel fruit en lekkere slagroom, TOPPIE,

makkelijk te bestellen en op tijd geleverd

makkelijk te bestellen en op tijd geleverd

Heerlijk.

Keurig geleverd en heerlijk gebak

Prima verzorgd

Altijd genieten

Makkelijk te bestellen. Ook met foto en tekst en door bakker vd Meer in Amersfoort weet je dat de kwaliteit ook top is!

een plusminus tijd zou heel handig zijn

Het gebak was uitmuntend

Lekkere taart, goede klantenservice

De taart was heerlijk en voldeed volledig aan de verwachtingen. Ons verzoek werd door de klantenservice goed en snel opgepakt. Fijne ervaring.

Had niet de taart gekregen die ik besteld had, contact gehad , bij navraag bij bakker was er een fout gemaakt, heb een voucher gekregen voor nieuwe taart

schitterend

Wij in Canada hebben er helaas niets van kunnen proeven, doch iedereen in Nederland die eraan heeft kunnen knibbelen was vol lof!

Goede kwaliteit, jammer van het bezorgmoment

De kwaliteit van de taart was goed. Het bezorgmoment in de ochtend is helaas niet gelukt.

geweldig

bestellingen altyd op tyd geweldige service ga zo door ,

Goede kwaliteit

De taart was goed gelukt en de foto precies goed

precies gedaan wat ik ervan gedacht had

Heb ik hierboven al geformuleerd

geweldig

was ontzetend lekker en mooi gemaakt

Heel goed ,kwaliteit, heerlijk en goed formaat.

Heb je een feestje dan Toptaarten bestellen.

Heerlijke chipolatataart!

De lekkerste tot nu toe!

Goed!

Mooi op tijd. Fijn geregeld

prima en op tijd

genoeg keuze en erg lekker

Supertaart!

Heerlijke taart! Veel complimenten van mijn collega's. En daar doe je toch voor?

Ouderwets heerlijk !

Een echte slagroomtaart zoals alleen een bakker ze maken kan. Voor een hele mooie prijs en op tijd geleverd !

Super lekker !!!!

Was super lekker iedereen heeft genoten

Precies zoals verwacht! op tijd en goed verzorgd!

Precies zoals verwacht! op tijd en goed verzorgd!

Lekkere en mooie ambachtelijke taart

Taart was mooi versierd en smaakte lekker goed (heb ik mij laten vertellen).

Heerlijk

Taart laten bezorgen en alleen maar complimenten gekregen.

Een succes

Een heeerlijke mooi uitziende taart. Goede verpakking , alles tegen een heel redelijke prijs. Gaat herhaalt worden !

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep