Heerlijke taart… echt super lekker!!!

ervaring delen met anderen!!

very good

very good

Goede kwaliteit en op tijd

Taart geleverd via bakkerij Robbert De bakkerij is sowieso een begrip in de buurt De taart en de afbeelding waren zoals op de website

goed en op tijd geleverd

Lekker gebak, netjes in doos verzorgd

Mooi voor de middag bezorgd door uiterst vriendelijke chauffeur :-)

Mooi verzorgde taart en uiterst lekker. Thanks

Grandioos!!!!!!

Zeer goede luchtige smaak SUCCES.

Geweldig.

Goede service. Geweldige en lekkere taarten.

Zeer tevreden over de taart erg lekker.

Wij waren zeer tevreden over de taart was erg lekker bedankt..

Heerlijke Toptaarten

Makkelijk te bestellen, goede service, goede kwaliteit gebak en op tijd geleverd.

Heeerlijke taart

Geheel naar verwachting

Toptaarten, naam klopt.

Heerlijke foto taart, keurig afgeleverd volgens afspraak, kortom aanrader!

Heerlijk gebak.

Gemakkelijk vanuit je luie stoel bestellen. En keurig op tijd geleverd. En gebak zoals op de site.

NVT

Niet meer

Toevoeging: nav de review heeft toptaarten contact opgenomen en een prima service en nazorg verleend. Super service van Toptaarten. Gebakjes zagen er niet zo vrolijk uit als op de foto. Ik ging voor de vrolijke kleurtjes en versiering, maar ze waren saai wit en allemaal hetzelfde. Beetje jammer dat je wat anders krijgt dan waarmee wordt geadverteerd. Formaat was ook mini. Deze bestel ik niet meer, is overigens ook niet wat ik van jullie gewend ben.

Toptaartje vlotte levering mooi op tijd voor de koffie

Taart zag er zo uit als op het plaatje

Taart die ik besteld had omschrijf ik alsvolgd:

Ik had een taart besteld met een kaartje erbij....Helaas zat het kaartje er niet bij !!!!!! Dus wist de ontvanger niet van wie de taart afkomstig was. Dit is voor mij een super slechte ervaring met toptaarten.......

Alles dik voor elkaar

Duidelijk en goed geregeld

Zeer tevreden.

Leuke verrassing. Altijd ook lastig als mensen op aflever adressen niet thuis zijn.

Goede klantenservice

Het is duidelijk dat dit bedrijf hart voor de zaak heeft. Ze hadden een foutje gemaakt (kan gebeuren), maar dat vervolgens royaal opgelost.

Op tijd bezorgd, goede kwaliteit

De taart die ik liet bezorgen zag er volgens de ontvangers mooi uit, was vers en smaakte heerlijk. Taart werd rond koffietijd bezorgd.

Heerlijke gebakjes

Ik heb als traktatie voor op mijn werk diverse gebakjes besteld en de diversiteit was prima, bovendien waren de gebakjes weg lekker!

Geleverd zoals gevraagd

Beide bestellingen zijn op beide locaties netjes afgeleverd. Ik had het alleen prettig gevonden als ik ook een bevestiging had gekregen zodra de bestelling was afgeleverd. NU moest ik daar zelf navraag voor doen bij de betreffende collega's.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep