Top!!

Het is omdat er niet meer sterren staan anders was het een 11 geworden. De afhandeling was super en zo goed geregeld voor mijn zus. Jullie zijn zeker het aanbevelen waard.

De fototaart was erg mooi om te zien en smaakte heerlijk!!

Echt TOP

Zeer tevreden over de schnitt. Zag er mooi uit.

Prima service, uitstekende kwaliteit

Makkelijk te bestellen, tijdig bezorgd, prima kwaliteit.

Best

De ontvanger was er zeer content over. Dus helemaal TOP

Streelt de tong

Goede smaak, goed van structuur, toptaartje. Valt klein voor 12 pers., dus royale bediening is niet mogelijk naar het aantal gasten waar men op rekent. Qua prijs zit je dan aan je max dus bijbestellen is niet zozeer optie. Dat is voor iemand uit oosten van land wel puntje. Maar kreeg alle lof over smaak!

De ontvanger was zeer tevreden

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over top bloemen en taarten. Wat mij wel opvalt is bij mijn laatste twee bestellingen ik geen mail heb ontvangen op de dag van bezorging

Goed verzorgd en uitstekende kwaliteit

Voor het eerst bij Toptaarten besteld prima bevallen voor herhaling vatbaar

Goed geen klachten

Tegenvaller

De taarten die via jullie bij bakker stam terecht komen zijn veel lekkerder dan degene die ik zaterdag voor kerst mocht ontvangen, er stond geen afzender bij vermeld van welke bakker deze kwam het was voor mij echt een tegenvaller, ik had er wel iets anders van verwacht.

geweldig zo als altijd

super goed

Heerlijk vers gebak ... wordt op tijd gebracht voor koffietijd !! Ik geef vaak door dat ik extra een moorkop of tompouce wil hebben.. geen probleem bij de bakkers van toptaarten !!

Prima taarten

Waren perfect gemaakt en smaakvol

Heerlijk!

Op tijd bezorgd en een overheerlijke taart!!

Lekker en op tijd.

De bestellingen zijn primair tijd en volgens afspraak bezorgd. De begiftigden vonden de producten erg lekker, goed verzorgd en vriendelijk afgeleverd.

Mooi op tijdbezorgd zag er erg lekker uit

Keurig op tijd bezorgd en van goede kwaliteit

Tijdige levering ,volgens afspraak,goed bdrpakt

Positief

Zeer tevreden, heerlijke taart!!

Overheerlijk !

De Kersttaart die wij ontvingen was een groot succes ! Echt ontzettend heerlijk lekker ! Die houden wij er in voor verjaardagen enz.

Ik heb gehoord dat ze hebben genoten

Had de taart laten bezorgen er dat is goed bevallen

Heel lekker.

Mooi en erg lekker.

Goede service en lekkere taart

De taart was heerlijk en lekker vers. Net zoals de vorige keer.

Heel mooi en goed

Mooi op tijd bij de kinderen en was heel lekker

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep