Heerlijk en precies goed

geweldig lekker, vers, tijdig bezorgd.

Heerlijk en vroeg op de dag bezorgd!

Ik zou zeker aanraden om hier gebakjes te bestellen.

Precies op tijd en heerlijke taart

We hadden een jubileum op het werk en de taart werd precies op tijd (rond koffietijd) bezorgd. De foto zag er mooi uit en de taart was erg lekker. We hebben genoten!

Heerlijke taart

Heerlijke taart netjes op tijd!

GEWELDIG!

Zo vers, zo lekker! Zo moeten taarten zijn!!! Kan bijna niet wachten tot de volgende taart!

Heerlijk

Paar keer nu besteld en beide keren waren de taarten ovenvers. Na twee dagen at ik het laatste restitutie nog helemaal vers op. Tot de volgende keer!

Lekker

Lekker

Alle kersttaarten waren fantastisch lekker.

Op tijd bezorgd, taarten smaakte heerlijk, en dus voor herhaling vatbaar.

Subliem taart zelf is overigens heerlijk

Mijn ervaring is tot de volgende bestelling

Top Taarten!!!

Van begin tot eind Top!

Mooie taart en op tijd geleverd

volgens afspraak besteld en geleverd

snelle service en lekker vers.

Heerlijke verse taart!

Heerlijke verse slagroomtaart met prima kwaliteit foto er op.

Ik had de taart in november al besteld. Deze werd netjes op 2 januari geleverd.

Top!!

Het is omdat er niet meer sterren staan anders was het een 11 geworden. De afhandeling was super en zo goed geregeld voor mijn zus. Jullie zijn zeker het aanbevelen waard.

De fototaart was erg mooi om te zien en smaakte heerlijk!!

Echt TOP

Zeer tevreden over de schnitt. Zag er mooi uit.

Prima service, uitstekende kwaliteit

Makkelijk te bestellen, tijdig bezorgd, prima kwaliteit.

Best

De ontvanger was er zeer content over. Dus helemaal TOP

Streelt de tong

Goede smaak, goed van structuur, toptaartje. Valt klein voor 12 pers., dus royale bediening is niet mogelijk naar het aantal gasten waar men op rekent. Qua prijs zit je dan aan je max dus bijbestellen is niet zozeer optie. Dat is voor iemand uit oosten van land wel puntje. Maar kreeg alle lof over smaak!

De ontvanger was zeer tevreden

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over top bloemen en taarten. Wat mij wel opvalt is bij mijn laatste twee bestellingen ik geen mail heb ontvangen op de dag van bezorging

Goed verzorgd en uitstekende kwaliteit

Voor het eerst bij Toptaarten besteld prima bevallen voor herhaling vatbaar

Goed geen klachten

Tegenvaller

De taarten die via jullie bij bakker stam terecht komen zijn veel lekkerder dan degene die ik zaterdag voor kerst mocht ontvangen, er stond geen afzender bij vermeld van welke bakker deze kwam het was voor mij echt een tegenvaller, ik had er wel iets anders van verwacht.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep