geweldig was de taart

het is naar meer maardan een kleine er tussen doorvoor by dekoffie voor ons zelf

Heb 2 taarten online besteld, 1 is reeds afgeleverd binnen de tijd die wordt aangegeven. De ander zal geleverd worden op 30 dec. Ik ben zeer positief. De taart die geleverd is zag er in het echt net zo mooi uit als op de foto.

Snel en lekker!

De taart was al vroeg op de ochtend bezorgd op de juiste afdeling in het ziekenhuis. Iedereen vond hem erg lekker!

prima geregeld

Mooie en lekkere taart met mooi afgedrukt logo

Makkelijk te bestellen, een duidelijke site en als er een onduidelijkheid is bellen ze keurig netjes om het na te vragen.

Heerlijke taart, netjes op tijd bezorgd

Mijn zoontje was helemaal blij met zijn Pokemontaart en wij ook, want hij was erg lekker! Netjes op tijd bezorgd (ruim voor 12:00), heel fijn!

Lekkere gebakjes

Xxx

heerlijke verse taarten

Taarten vielen goed in de smaak en zagen er prachtig uit. 1 - puntje je krijgt na bevestiging geen reactie en ik heb zelf even gebeld om te vragen of de taart werd bezorgd en hoe laat. Verliep verder prima.

Geen klachten gehad van degene die hem ontvangen heeft

Was netjes op tijd geleverd en zag er goed uit.

Teleurgesteld

Taart voor 16 personen, kost €40 Bijgevoegde foto niet genoeg uitvergroot. Was mij niet duidelijk. Dus mini foto op grote taart. De taart zelf was heerlijk van smaak!

Ik zal vaker bij jullie bestellen.

Prima uitgevoerd bij alle adressen die doorgegeven waren.

Kon niet beter!

Helaas niet vers

Taart namens bedrijf gestuurd. Van relatie later gehoord dat taart helemaal niet zo vers was. Versiering rand was niet knapperig. Taart moest dezelfde dag geconsumeerd worden anders niet meer te eten.

Taart is conform afspraak bezorgd

Goede ervaring

Op tijd en keurig verzorgd

Top geregeld

Top geregeld

Het was een verrukkelijke taart. Meer dan voldoende. Prima op tijd bezorging. Een10 met degriffel

Altijd heeerlijk

Heerlijke taart zoals altijd

De ontvanger was verrast

Ik kan er niets over zeggen want alles ging goed

volgens afspraak afgerond

Mijn ervaring is heel positief.

Bestelling ging vlot en levering was op tijd. Taarten zagen er uit zoals besteld en waren heerlijk.

Overzichtelijke website, snelle levering mogelijk

Fijne website, waarbij je veel keuze hebt uit verschillende taarten. En verzending is al binnen een dag mogelijk, ideaal!

mooie smakelijke taart

Ik mis terug koppeling