Makkelijk bestellen en stipte leveri g!!

Heerlijk

Goed bezorgd met een aardige bezorger, de taart voldeed aan wat ik besteld heb en ik vond hem erg lekker, een echte aanrader

Lekkere taart en snelle levering.

Lekkere taart en snel geleverd door een vriendelijke bakker.

Gewoon top!

Heerlijke taart en ziet er goed uit

Zeer goed!!

Super vers!! Mijn zus was dolblij. Heerlijk met dat warme weer zo een frisse en vol fruit vruchtentaart. Pluim voor de bakker.

heerlijk taart

het taart van de warm bakker was super lekker hoe ik het wilde was het

simpel, snel en erg goed

Bestellen is simpel, Levering is snel en tijdig. Het belangrijkste de taarten zijn erg goed

Klacht snel en goed opgelost

Taart zag er super uit, maar de cake was droog. Binnen een dag na de melding werd ik gebeld en werd er een passende oplossing aangeboden.

Netjes conform afspraak en gebruiksvriendelijk site

Op tijd, gemakkelijk te bestellen en lekkere taart!

top kwaliteit

mooie taart voor onze zoon.

geweldig en zo lekker!!!!!

Deze bakker echt heerlijke slagroomtaart.

Geweldig. Blijf absoluut klant

Keurig op tijd bezorgd. Dat was voor mij even heel belangrijk. Erg mooi en ontzettend lekker. Top

Supertaart

Heerlijke taart. Lekker een hoge taart en vierkant om perfect te verdelen. En omdat hij lekker hoog is kun je kleinere stukken snijden. Hij was heerlijk gevuld met slagroom en de cake was super luchtig. Deed me aan vroeger denken, 30 jaar geleden, had ik van de bakker altijd zo'n lekkere verjaardagstaart voor de verjaardag van de kinderen. Het is makkelijk te bestellen en mooi vroeg gebracht op tijd voor de 1e verjaardagsvisite in de ochtend. Ik ga zeker vaker bestellen. Toppie!!

Slecht

Taart pas smiddags, ruim na 12:00 uur geleverd.

Snelle levering, mooie persoonlijke en lekkere taart

Hebben het fijn op tijd ontvangen. Zag er goed uit en de complimenten van vele collega's over de smaak! Zal zeker vaker bestellen!

Makkelijke site, snelle bezorging

In een paar stappen is de taart besteld en de volgende ochtend al geleverd. Prima

2 van de 6 taarten hebben een onduidelijek afbeelding

De taarten waren lekker. Echter zijn bij twee van de zes taarten de afbeeldingen niet duidelijk en 'dubbel' geprint. dit is erg jammer. Ik heb hier al een mail over gestuurd en tot op heden nog geen reactie ontvangen.

Het was een heerlijke taart.

Heerlijk vers

Prima op tijd en ontzettend vers en heerlijk!

Erg lekkere taart. Mooi op tijd geleverd.

Niet helemaal

Ik heb 1 taart besteld voor robertino koghee valkenhof barneveld maar jullie hebben er 2 besteld hebben jullie een vergissing gemaakt vr gr jellie wolff tel.0630042557

Heel erg lekker en keurig geleverd

Was netjes op tijd geleverd en was heel erg lekker

Taart op vakantie

Heerlijke taart Besteld voor onze zoon op vakantie. Gemakkelijk en was heerlijk! werd bezorgd tot aan het vakantie huisje.

goed verzorgd

makkelijk

Superrrrrr

Netjes op tijd geleverd . En de taart was super en lekker

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep