Top is toptarief!

Heerlijke slagroomtaart en punctuele bezorging! Voor herhaling vatbaar,!

Makkelijk site, alleen het eigen ontwerp van taart is niet zichbaar dat vond ik jammer.

Alles prima in orde

Alles oke

Bollen niet zo goed als de taarten.

Krentenbollen en appelbeignets zompig. Proefde niet vers. Oliebollen van binnen droog, buitenkant erg vet. Niet alles opgegeten. Was niet de kwaliteit die we van de taarten gewend zijn.

Taart viel tegen smaak wel goed

Taart besteld, bezorging prima enkel de tijd was afwijkend maar het was een drukke dag. De taart zelf was een lichtgewicht smaak is ok maar zeer simpel niets speciaals aan.

Een mooie Kersttaart

Een mooie Kersttaart laten bezorgen naar Ipsen de Brugge waar mijn zwager woont. De hele groep van de bewoners vond de taart lekker en het Team

Top !

Keurig netjes en op tijd geleverd! Zeer keurige en vriendelijke chauffeur en een héérlijke red velvet taart ! Zeer tevreden.

Bestellen erg makkelijk

Aflevering dik n uur later dan aangegeven. Maar ja het was een drukke dag, 24 december. Bestelde artikelen (taart en kerstkrans) smaakten prima.

De taart was heel lekker

De taart was heel lekker echt een kerst taart we hebben er van genoten

Was top

Top geregeld was perfect

Taart werd slecht afgeleverd

Bijna al het slagroom was er af. Mijn tekst was niet meer leesbaar. Dus daar ging mijn verrassing voor mijn vrouw.

goede service.

Ik heb de taarten niet zelf gezien, maar de reacties waren goed. Wat mij wel opvalt is dat bij top bloemen ik een mail krijg over de bezorging en ik dat niet ontvang bij de taarten. Aanpassen?

Lekker

niet zo leuk

hoi jammer had voor woensdag taart besteld niet op de dag bezorgd maar op donderdagmiddag pas normaal was het op tijd ach fijn dus niet zo leuk

Geweldig!

Toptaarten heeft mij geholpen om er snel een feestje van te maken. De ontvanger was enthousiast over de snelheid en de smaak die de taart had. Zoals gezegd, in één woord Geweldig.

Slecht

De taart van 30 euro voor mijn zakenrelatie is niet geleverd. De medewerkers komen met antwoorden ja.. en nee... Nooit meer bestellen.

Zeer teleurstellend!

Zeer teleurstellend! Gebak zou ‘‘s morgens worden geleverd, wegens drukte zou het tot 17.00 uur kunnen worden geleverd. Het werd 18.00 uur en ons bedrijf was toen gesloten. Er werd toegezegd dat het de volgende ochtend zou worden bezorgd, maar dat is ook niet gebeurd. Na veel mailcontact zou het 2 dagen later bezorgd kunnen worden…die ouwe taart? Het moment was natuurlijk voorbij en ik heb de order moeten cancelen. Geen enkel begrip van toptaarten dat is nog het meest pijnlijke! Terwijl ik voor bijna €400 aan taarten heb besteld. Jammer toptaarten dit was de eerste en laatste keer dat ik bij jullie heb besteld!

Magere 5,5

Mijn eerste ervaring met Toptaarten.nl Gezien de prijs en de positieve reviews had ik meer verwacht. Positief: - Snelle en probleemloze bezorging! - De taart zelf smaakt prima. Wat beter kan: - De foto op de taart was van zeer matige kwaliteit. Dit kwam doordat ik per ongeluk een WhatsApp-versie van mijn foto had geüpload in plaats van het origineel, maar het bestelproces gaf hier geen enkele waarschuwing over. Dit is een gemiste kans om klanten een beter resultaat te garanderen. - Het formaat van de taart is ronduit teleurstellend. Voor de prijs voelt het alsof ik zwaar overbetaald heb voor een product dat dit totaal niet rechtvaardigt. -Eén van de blauwe bessen op de taart was de volgende dag beschimmeld. Dit lijkt mij onacceptabel en roept vragen op over de versheid van de ingrediënten. Samenvattend: het was oké, maar niet voor herhaling vatbaar. De taart is simpelweg niet beter dan een standaard HEMA-taart, terwijl de prijs dat wél suggereert.

Taart viel erg tegen kwa prijs en formaat

De taart lijkt veel groter dan in werkelijkheid.

Zeer slecht

Had een verjaardag die dag en taart is op een ander adres afgegeven. Zeer slecht.

Dramatisch!!!!

Bestelling werd pas op vrijdag 13 december om 15.30 uur geleverd. Dat betekent dat ik gebak op zaterdag 14 december op tafel zet wat een dag oud is. Dan kan ik beter gebak in de supermarkt bestellen. Dat is tenminste wel vers. En bij aflevering was de slagroom aan 1 zijde van de taart afgevallen en aan de andere zijde was zeker 5 centimeter niet bedekt met slagroom. Kortom DRAMATISCH!!!!!!

Meestal goed, dit keer iets minder

Jammer dat op de taart de naam niet te lezen was. Bedekt door de slagroomtaart.

Bestelde taart leek in de veste verte niet op de getoonde taart van de webshop!

Heb 2 Sinterklaastaarten voor mijn zoons besteld. 1 taart werd in provincie Utrecht, de andere in Limburg bezorgd. De bestelde taarten leken absoluut niet op de mooie en leuke getoonde taart van de website. Over 1 taart heb ik geklaagd bij klantenservice, pas later hoorde ik dat de tweede taart eigenlijk ook nergens op leek. De taartjes smaakte wel heerlijk. De klacht werd gecompenseerd met een extra slagroomtaart, maar de verrassing voor Sinterklaas was niet meer goed te maken. Ik zal ieder geval nooit meer op deze manier een taart laten bezorgen.

vroeg en niet vers

wij vierde dit jaar 8 dec sinterklaas en ik wilde toch voor de kleinkids een pietentaart maar hij was niet vers de andere was klein voor zijn prijs. was wel lekker slagroomtorte. mijn man werd opgebeld welke taarten het moesten zijn ik was weeer in het ziekenhuis Ik had op jullie website aangegeven welke taarten ik wilde hebben. dan moet het goed zijn dan werkt de website niet goed. niet bellen of mailen ik ben te moe zuurstof te kort enz enz niet doen aub.

De opdracht is precies uitgevoerd

de taart zag er super uit, precies zoals ik heb aangegeven (fototaart)

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep