Was een super lekker en mooie taart vertelde mijn werkgever en afgeleverd precies op afspraak van tijd en afleveradres

Prima!!!

Goeie ervaring , iedereen blij

top

ja hoor top gegaan, mooie taart geworden met mijn gevraagde/gewenste logo

Lekkere taart, snelle bezorging

Heerlijke aardbeientaart met een verassende laag van kersen.

Ik vind het jammer dat ik geen bevestiging krijg dat de taart is afgeleverd.

Ik vind de site en concept van toptaarten super. Wel vind ik het erg jammer dat wij geen bevestiging ontvangen dat de taart is afgeleverd. Zo blijf je je afvragen of het gelukt is.

Helemaal top! heerlijke taart!

Keurig op tijd bezorgd en de taart was heerlijk niet te zoet. De taart vond iedereen heerlijk en mijn zoon was heel blij! De volgende keer bestellen wij voor zijn verjaardag weer een taart bij Toptaarten.nl

Op tijd geleverd en heerlijk gebak!

Geweldige service, heerlijk vers en smakelijk ook

Ook nog mooi optijd bezorgd via de plaatselijke bakker

Alweer een overheerlijke taart kunnen verdelen.

Uit ervaring wist ik al dat de jubileumtaart overheerlijk van smaak is. Nu gelukkig weer een jubileum feestje met deze taart gevierd. Alléén maar positieve reacties. Klein en groot allen hoor je niet meer tijdens het smikkelen, pas daarna zijn de uitroepen en smile gezichten voor mij de kers op deze fantastische taart, die duidelijk met veel liefde gemaakt werd. Dank u voor alles.

Top.. lekker taart

Heerlijk en snel geregeld

Eind goed al goed

Mooie taart besteld voor 12-16 personen. Kwam op gewenste dag keurig op tijd. Bij het openen kwam de teleurstelling. Een klein vierkant taartje van 20 x 20 cm. Kon ik nog naar de winkels om gebak bij te halen. Gelijk aan toptaarten laten weten, en in de middag werd er telefonisch contact opgenomen, kwam mij alleen op dat moment niet goed uit. Er was een mail, ik kreeg een tegoedbon van 10 euro, de bakker had iets fout gedaan. Maar het mij niet om een tegoedbon. Ook vond ik de slagroom niet vers smaken, de cake was heerlijk, de slagroom niet. En ja hij had koel gestaan. Dit was een spontaan idee omdat mijn man 65 werd, wat moet ik met die tegoedbon? Maar vandaag een telefoontje van topbloemen, een alleraardigste dame. Het verhaal nogmaals gedaan, en ze wilde het heel graag goedmaken. Er is net een hele mooie bos bloemen gebracht, echt heel mooi al was het mij niet daarom te doen. Vandaar mijn 9, super netjes opgelost.

alleen de foto was op eetbaar papier gedrukt en dat was niet lekker!

vers en lekker, zag er verzorgd uit.

mooi op tijd, zo rond half tien s,morgens bezorgd.

Een geweldige lekkernij!!!!!!

Prima taarten. Prachtig gedecoreerd. Heerlijke cakes. Uitstekende vullingen. Zo 'n heerlijke slagroom. Krijg er zo weer zin in! Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima kwaliteit en keurig op tijd verzorgd.

Prima kwaliteit en keurig op tijd verzorgd.

Geweldigggg

Ik heb mijn 60 jarige verjaardag gevierd en toen eenslagroom taart genomen bij jullie ik ben zeeeer tevreden van jullie was echt heerlijk

Taart zag er goed uit, m’n collega’s waren blij verrast en hebben gesmuld! Het was fijn dat ie op tijd is afgeleverd ( koffietijd)

Heerlijke mooie taart

We hebben genoten van een mooie heerlijke taart. Die werd bezorgd vlgs afspraak.

Super!!!

Optijd geleverd en zoals verwacht een heerlijke taart!!!

Tegenvallend

De taart was op zich prima. Jammer dat er voor een vierkante taart een gigantische rechthoekige doos gebruikt is. Deze konden wij niet kwijt in de koelkast.

De krijgers waren uiterst tevreden

Ik hoorde alleen het bovenstaande zinnetje van hen

Supet

Ik was heel tevreden over de medewerker die het geduld had om samen met mij de taarten te bestellen geweldig . Ze waren heerlijk ,alleen vond ik zelf de taarten kleiner dan ik vermoedde . 1 taart voor 10 a 12 personen was .

heerlijk

De taart was heerlijk

Heerlijke taart

Bezorger was vriendelijk en belde dat hij helaas niet op afgesproken tijd er kon zijn, maar enige tijd later. Dit was helaas na onze koffiepauze. Maar de kwaliteit van de toptaart was heerlijk

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep