Zoals altijd weer heerlijk!!

Ik bestel bij elke verjaardag van onze kinderen een taart van toptaarten. Altijd goed en keurig op tijd gebracht. Ik ben nog nooit teleurgesteld. We bestellen nu al een paar jaar en dat blijven we zolang de service en kwaliteit zo goed blijft ook doen!!

Geleverd zoals gepland op alle adressen

Taart goed van smaak Leveringen op tijd Taart doos had kleuriger mogen Berichtje mocht wel op een kaart geprint worden ipv papier

heerlijke taart

Alleen jammer dat hij precies om 12.00 uur bezorgd werd, iets eerder had leuker geweest. We zaten nu met een huis vol mensen zonder taart.

Zoals taart hoort te zijn

Veel keus, uitgebreide informatie, geweldige kwaliteit en snel. De luxe aardbeientaart was beter dan best: frisverse aardbeien, luchtige cake, romige vulling... mjammie!

Toppie

Was lekker en goed

Fijne communicatie

Snel en duidelijk proces. Er was bij mij wel iets mis gegaan met de datum van ophalen en Toptaarten deed haar best mij te helpen, ging direct de bakker bellen.

heerlijke taart

we hebben genoten van een heerlijke taart , hij zag er ook heel mooi uit

Het is super gegaan,en op tijd bezorgd

Voor het eerst besteld op de dag dat ik had gepland niet geleverd contact gehad en als nog opgelost..

leuk om te geven, leuk om te krijgen

Het bedrijf van onze zoon bestond 10 jaar. Dit zijn dan van die dingen die je zelf niet snel koopt. Hij was zo blij met deze taart dat hij gelijk een foto op Insta zette. Iets wat hij niet snel doet.

Grote kwaliteit.

Heerlijke taart, lullig kaartje.

Heerlijke taart

Goede ervaring. Lekkere taart met heerlijke marsepein. Voor herhaling vatbaar.

Mooie kwaliteit

Prijs kwaliteit vond ik uit verhouding maar de taart smaakte prima. Althans volgens de collega’s

Zalige taart van de plaatselijke bakker en lekker vroeg bezorgd.

De taarten waren optijd bezorgd Vers en zagen er top uit !

lekker en goede service en bezorging

lekker en goede service en bezorging

Kleiner maar zeker niet goedkoper

De taart was heerlijk, maar we hebben al vaker besteld, de service wordt al iets minder. We krijgen geen indicatie meer wanneer er wordt bezorgd. Soms vroeg, maar deze keer was het best laat in de ochtend. En ook de taart op zich wordt steeds kleiner. Er is best wat werk aan de winkel om je klanten weer te bedienen zoals we de de eerste keer kregen.

heel goed

het was heerlijk

Heel lekker taart

Op tijd bezorgd heel lekker en vers taart

Echt een top taart

Heerlijke chipolatataart

Enorm genoten van onze heerlijke chipolatataart die wij speciaal hadden laten maken ter ere van de verjaardag van mijn moeder. Bakkerij Verspeek uit Utrecht heeft goed zijn best gedaan om de begin van de dag smaakvol te starten.

Goeie taart en levering

De taart was smakelijk en de levering was als beloofd zeker een aanrader.

Heel tevreden

heel tevreden

Helemaal top!

Helemaal top!...taart was echt vers en super lekker. Echt voor herhaling vatbaar.

Het was weer een TOP ervaring!

vriendelijke bezorger, goede prijs/kwaliteitsverhouding, heerlijke verse taart

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep