Geleverd als afgesproken en erg lekker

Geleverd als afgesproken en erg lekker

Wederom keurig geregeld

Hele mooie taart,op tijd en keurig afgeleverd.

Heerlijke verse taart

Op tijd geleverd. Verse heerlijke taart.

super

heerlijke taart!

geweldig

makkelijk kiezen en maken en bestellen en de mensen waren heel blij

Snelle Service, Heerlijke Taart !

Een van mijn beste klanten, AJAX fans, een taart laten bezorgen via toptaarten.nl en dat is zeer goed bevallen. Klant tevreden en vooral een heerlijke taart.

zeer slechte print foto en waardeloze bezorging

Helaas werd de print op de taart bijna onleesbaar afgeleverd niks "top" dus. De bezorger dacht waarschijnlijk dat hij een bal ging afleveren want de taart zag er uit alsof hij door de auto was rond gegooid. Dus misschien een kleine tip.... andere manier van laten bezorgen. De kwaliteit van de taart was echter wel heel lekker, ook was de oplossing die werd geboden door top taarten wel "top".

Geen terugkoppeling gehad.

Wij weten niet of taart is afgeleverd bij zorginstelling.

Taart was prima

Het was niet de gekozen uitvoering en de foto was niet goed uitgekomen (alle groen en bruin op de foto was blauw uitgevallen bijvoorbeeld). Taart was verder prima van smaak.

Lekker, maar mijn collega had niet het idee dat de taart op dezelfde dag gemaakt was.

Zoals ik boven beschreef, de taart heeft goed gesmaakt, maar mijn collega had niet de indruk dat de bakker de taart 's morgen vers had gebakken alvorens te bezorgen.

Taart was teveel slagroom en vet!

Taart was te vet en teveel slagroom. 4 van onze gasten zijn beroerd geworden van de taart... Maagzuur en misselijk. 1 persoon met allergie kreeg ontzettende keelpijn na het eten van de taart!

Super lekker mooi

Goede vlotte levering super kwaliteit

Superheerlijke taart en fijn dat ik mijn wensen mocht aangeven. Taart zonder gelatine en alcohol. Ik heb nu een vast adres voor taarten.

Mooie fototaart, heerlijk van smaak...

top

top

Klant waardeerde het erg

Nadat een klant ons positief had verrast antwoorde we met taart. Men had zoiets nog nooit gekregen. Kijk dan bereik je je doel.

Eenvoudige bestelling met een heerlijke taart als resultaat bij de klant.

Makkelijk geregeld en een tevreden klant.

Op tijd geleverd en fantastisch lekkere taart! Aanrader!

Heerlijke taart, op tijd geleverd.

De taart werd keurig op tijd geleverd. En hij smaakte Heerlijk, zag er goed verzorgd uit.

Heerlijke verse taart!

Taart werd netjes op tijd geleverd. Hij zag er prachtig uit en smaakte zó onwijs lekker en vers. Heel veel complimenten van de visite gehad. Volgende keer zeker weer!

Heerlijk

Heerlijke moorkoppen. Keurig op tijd bezorgd.

Heel erg lekker

Aan de deur gekomen heel erg vroeg dus bel niet gehoord en zelfs met zoveel zieken zijn ze toch nog mijn taartje komen brengen binnen 1 uur , ik zeg top en niet alleen dat , het taartje was ongelofelijk lekker

Na melding dat de gebrachte taart qua opmaak nogal afweek van de foto op toptaarten.nl en ik daar een melding van heb gemaakt kreeg ik de dag erna al een telefoontje om het te bespreken en een tegoedbon van € 10,00 Kan alleen zeggen TOP van TOPTAARTEN.NL

zie onderstaand

had de taart wel iets groter verwacht voor die prijs en had ook wel kaarsje verwacht op de taart . Hij smaakte wel goed. zal niet zou gauw weer een bestellen vond het erg duur.

Dat willen jullie echt niet weten

Na heel veel heen en weer bellen en weigeren om met een oplossing te komen voor iets wat niet meer op tijd kon, is er vanmorgen (twee dagen na mijn verjaardag) eindelijk taart bezorgd. Na bloemen die ik geweigerd heb na zaterdag voor mijn verjaardag nog stad en land afgereden te hebben om nog iets te hebben dat op taart leek is het dan eindelijk gelukt. Kan niet, mag niet dit is nooit meer goed te maken. En als ik aan dat 3 jarige meisje denk waarvan in eerste instantie de taart bij ons bezorgd werd dan breekt mijn hart....

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep